Lindsay Lohan ismét válóok lett

2007.09.25. 09:50
A színésznő állítólag a rehab zuhanyzójában szexelt egy noname rockbanda énekesével, bár később mindketten gyorsan cáfolták a hírt. A zenész neje azonban nincs meggyőzve: beadta a válópert. A Dead Stays Alive gitárosának, Tony Allennek ez lehet élete legdrágább szexuális aktusa, főleg ha meg se történt: a válással búcsút vehet neje 720 millió dolláros örökségétől.

Lindsay Lohan lassan harmadik hónapját tölti a Cirque Lodge leszoktató klinikán, ahol zsúfolt napirendi pontjai között időt szakított a nemi életre is. A Daily Mirror információi szerint azonban ezt egy nős férfival tette, akinek neje emiatt most beadta a válópert.

A Dead Stays Alive nevű béna rockbanda 39 éves zenésze, Tony Allen ugyanis épp ugyanott próbált lejönni az alkoholról ahol Lohan, és eközben a zűrös életű színésznővel felfedezték egymásban a rokonlelket, hisz mindkettejük művészi karrierje alaposan megsínylette függőségüket. Kötődésüket a lapok információi szerint a klinika egyik vécéjében fűzték egészen szorosra, miközben Allent otthon a neje és két kisgyereke várta.


A narancs fejkendőst figyelje, ha bírja!

Allen, aki időközben már elhagyta a rehabot, a sajtóban tagadta a vádakat: „Jó haverok vagyunk. Osztoztunk a megpróbáltatásban, és néha megvitattuk az élet dolgait”. Nem hivatalosan azonban haverjainak egy bárban jóval egyszerűbben vázolta a viszonyát Lohannel: „Ugyan már, Lindsay Lohanről beszélünk! Hát persze hogy, a francba is, te nem tetted volna?!”

Ezt sajnos a Daily Mirror is megírta, Allen nejénél pedig elszakadt a cérna: a Daily Mail szerint már be is adta a válópert. A papírokat még a múlt héten nyújtotta be a georgiai Savannah város bíróságához.

A házaspár az elmúlt években a gyerekvállalásra összpontosított, ami nem volt egyszerű feladat. A nej egyik ismerőse szerint „olyan rég próbálkoztak már, hogy babájuk lehessen: Stephanie háromszor is alávetette magát mesterséges megtermékenyítésnek és kétszer vetélt el, mire sikerült. Most végre megvan a két gyönyörű bébi, erre [Tony] meg megkúr egy feleannyi idős kis tyúkot a rehabon?! Stephanie csak annyit várt el tőle, hogy jó férj legyen és jó apa”.

Bár az ügyvédek nem nevezik nevén Lohant a beadványban, hivatkoznak egy bizonyos „másik nővel való kapcsolatra”, a beadvány melléklete pedig olyan újságcikkek másolata, amik a Lohannel történteket taglalják. Az American US Weekly szerint például „Nagyon jól mutatnak együtt. Ha rájuk nézel, nyilvánvaló, hogy valami van köztük. Eléggé látványos, hogy együtt vannak”. Egy másik cikk szerint pedig a férfi úgy jött ki a rehabról, hogy megbeszélték Lohannel, ezután is kapcsolatban maradnak.

A válóok

Lohan maga nem szólalt meg az ügyben, de a váláskor benyújtott papírok idéznek egy internetes forrást, ami szerint a színésznő egy barátjának így áradozott: „Találkoztam valakivel, szuperkedves és figyelmes, de van valakije, én pedig nem akarok tönkretenni egy kapcsolatot. A másik nő helyében utálnám magam érte”. Sajtósai elismerik a levél létezését, de azt állítják, a színésznő itt nem Allenre hivatkozik.

Stephaine és Tony Allen 2004. december 18-án házasodtak össze, és egy hónappal ezelőtt döntöttek úgy, hogy időszakosan különköltöznek. Az ügyvédek kérésére a pár házassági szerződését titkosan kezelik, azt azonban anélkül is tudni lehet, hogy a nej családja volt az alapítója a lincolnshire-i Linpac cégnek, amely a McDonalds-nak szállít dobozokat. A cég egy részét 2002-ben a család eladta: a 720 millió dolláros vételár mellett azonban megtartottak egy 140 millió dolláros részesedést.

Mindezek alapján a nej komoly örökségre számíthat, amiből a válással Allen nem sokat lát majd - igaz, Stephanie szerint házassági szerződésük pontosan elkülöníti, mi számít házasság előtt szerzett vagyonnak, és mi az, ami közös szerzeménynek minősül. Kérdés, hogy egy házasságkötés után a bármelyik fél részéről beeső örökség melyik kategóriába tartozik.

„A férjem július elején ment be a rehabra, és miután kijött, mindenki hívogatni kezdett, hogy tudom-e, milyen hírek járnak az interneten meg a lapokban róla és egy másik nőről. Félek, hogy a válás kapcsán most a pénzügyi helyzetemet is közhírré teszik, riporterek táboroznak majd a lakásunk előtt, és aggódom a családom és a gyerekeim biztonságáért és jólétéért is” – nyilatkozta a nej, aki a híreket hallva először „teljesen kétségbe esett”, majd azonnal kirúgta a férjét a közös családi fészekből és kezdeményezte a válást.

A válási papírok szerint hároméves házasságuk „helyrehozhatatlanul megromlott”, a válás okaként pedig a nej a megcsalást és a durva bánásmódot hozta fel. Emellett férjét rendszeres drogfogyasztással is megvádolja, mindezekre alapozva pedig kizárólagos szülői felügyeleti jogot kér nyolchónapos ikergyermekeik felett.

Lindsay Lohan nem először szerepel válóokként: neve már Marilyn Manson válóperes ügyében is felmerült: Dita Von Teese először a rocker extrém életmódját és végeérhetetlen bulizásait nevezte meg legfőbb problémaként, és azt, hogy túl sokat lóg Lohannel. Ott végül kiderült, igazából mégsem ez volt a baj, hanem hogy Manson - Evan Rachel Wood - személyében becsajozott.

Ha azonban Lohan ragaszkodik a rockerekhez, kapóra jöhet neki, hogy Richie Sambora, Bon Jovi gitárosa is épp most vonult be ugyanoda, hogy folytassa elvonókúráját, amit júniusban már mintha befejezett volna, de ezek szerint mégse. Akkor az UCLA alkoholelvonó-intézetéből jött ki, és azt állította: „Még mindig járok terápiára, meg ilyesmik, de már jól vagyok. Tökjól. Jól érzem magam”. A rockernél akkor jelentkeztek az alkoholproblémák, mikor tavaly Denise Richardssal való románcának köszönhetően felbomlott a házassága Heather Locklearrel, majd idén édesapját is elvesztette.