Lindsay Lohan vadul készül 21. szülinapjára: az elvonóról nemrég szabadult ifjú színésznő ezentúl már legálisan is berúghat. Jane Fonda ki is fejtette, mennyire aggódik ifjú kolléganőjéért. Pedig azt nem kell félteni: egymilliót kap attól a hollywoodi klubtól, ahol végül a szülinapi partit tartja.

Lindsay Lohan egymillió dollárt kér attól a nightclubtól, amelyik elnyeri majd azt a megtiszteltetést, hogy náluk tartsa 21-ik születésnapját. Lohan már visszautasított egy 250 ezer dolláros ajánlatot, amelyet a Las Vegas-i Palms hotel és kaszinó tett.

Lohan nem csak a pénz miatt várja már nagyon, hogy betöltse a alkoholfogyasztáshoz szükséges korhatárt: "Ki akarom használni az alkalmat, mert ez egy fontos születésnap, és régóta várnak erre a barátaim is, akiknek saját éjszakai bárjuk van Los Angeles-ben" - mondta el Ellen Degeneres talkshowjában. "Ha már elég idős leszek, nem kell aggódniuk, hogy bajba kerülnek miattam, ha beengednek."

Lohan tinisztár kora óta Hollywood nagyszínpadán éli az életét, mint gyakorlott parti-animal. Életmódja miatt januárban már alkohol-elvonókúrán is részt vett - azelőtt, hogy egyáltalán elérte volna a legális alkoholfogyasztás alsó korhatárát. Persze, ha hihetünk egy "legjobb barátnője" által a napokban kiteregetett sztorinak, a rehab csak kamu volt, és valójában nem is az alkoholizmus miatt kell aggódjanak a Lohan-rajongók, mint inkább az átlagosan két és fél gramm kokain miatt, amit imádottjuk naponta elfogyaszt.

A pótmama

Jane Fonda

Amikor tavaly nyáron kirobbant a botrány, mert új filmje forgatásáról rendszeresen másnaposság miatt késett, Lohan Jane Fondának panaszkodott. "Szerintem minden fiatalnak, aki két végéről égeti a gyertyát, szüksége van valakire, aki figyelmezteti, hogy tetteiért neki kell vállalnia a következményeket" - nyilatkozta később Fonda. "Én csak a szárnyaim alá akartam venni és addig vigyázni rá, ameddig fel nem nő. Ő még nagyon fiatal és nagyon egyedül van a világban, ráadásul rendkívül tehetséges" - tette hozzá az idősödő színésznő. Lohan csak egy szóval illette Fondát: "fantasztikus!"