Lindsay Lohan születésnapján szerencsejátékba kezd. Új filmje miatt halálosan megfenyegették, ő pedig beszólt a sajtónak, hogy hagyják nyugodtan dolgozni és életformája helyett karrierjével legyenek elfoglalva.

Lindsay Lohan magából kikelve nyilatkozta a FemaleFirst-nek, mennyire elege van abból, hogy ő mindenki szemében csak egy partiarc. "Komoly színésznő vagyok és az új filmemben ezt be is fogom bizonyítani" - mondta a művésznő. A 20 éves sztár nem régiben egy hónapot töltött el egy rehabilitációs központban Kaliforniában, de most azt szeretné, ha a címlapok nem az életformájával, hanem a munkájával lennének elfoglalva. A Chapter 27 című filmben emberrablás és kínzás áldozatát alakítja és reméli, hogy ezzel sikerül megvalósítani céljait. "Nem hiszem, hogy kapott volna színésznő olyan szerepet, amit én most kaptam" - vélekedett Lohan."Először azt gondoltam, hogy nem tudom megcsinálni. Ráadásul ebben a filmben van életem első szexjelenete, amit aztán tényleg nem akartam soha. De nagyon örültem a szerepnek, így az emberek láthatják, hogy én színésznő vagyok és az is maradok. Nagyon jó érzés volt komolyan játszani."

Első a munka, aztán...

Lindsay Lohan

"Szeretnék jelölést kapni és Oscar-t nyerni. Több akarok lenni, mint egy bulizós csaj, mert ezt a státuszt már utálom. A forgatások alatt keményen dolgozom és igen, amikor van egy kis szabadidőm szeretek szórakozni és táncolni" -vallotta be a fiatal csillag. Lohan a sajtóhoz is szólt: "Nem hagynának egy kicsit békén végre? Szeretnék nyugodtan dolgozni!" Ez azonban nem lesz könnyű, amíg Lindsay nem fogja vissza magát.

Menekülés a magány elöl

Most készül megünnepelni huszonegyedik születésnapját, nem máshol, mint Las Vegas-ban. Miután megpróbálták megfékezni alkoholizmusát, most a szerencsejátékot szeretné kipróbálni. Egy amerikai talkshowban elmondta, hogy ez egy fontos dátum és mindenképpen meg akarja tanulni a kaszinózás fortélyait. A színésznő július 2.-án lesz 21 éves és a családjával is tart egy csendes ünneplést. "Malibuban lesz a vacsora a családommal és a barátaimmal" - árulta el a FemaleFirst-nek.

Lohan - mióta elhagyta a reahbilitációs központot - ugyanúgy jár szórakozni, mint előtte, mert magányosnak érzi magát. "Nagyon nehéz New York-ban józannak maradni, de most már azt is tudom, hogy Los Angeles-ben nagyon nehéz otthon maradni. Attól olyan magányos leszek. Ez egy ilyen szakma, a színésznők mindig magányosak. Én viszont nem szeretek egyedül lenni és főleg utálok egyedül aludni!"

Nem csoda, hogy a színésznő nem szeretne egyedül maradni, ugyanis nemrég elismerte, hogy halálos fenyegetést kapott a most forgatott Lennon-film kapcsán - írta a digitalspy nevű internetes portál.