A színész- és botrányhősnő sajtósa azt állítja, Lohannek vakbélműtéte volt, de a pletykák ennél többet várnak tőle. Hogyne, akár az is lehetett. Vagy nem.

Lindsay Lohan színésznő és züllött életű partilány január 4-én vonult be vakbélműtétre egy Los Angeles-i kórházba, ahonnan másnap reggel már haza is engedték. Ha azonban róla van szó, egy szimpla vakbélműtét túl köznapi dolognak tűnik. Mint azt már megírtuk, Lohan szerdán rosszul lett, ezért kivizsgáltatta magát. A tesztek kimutatták, hogy be van gyulladva a vakbele, orvosai pedig azt javasolták neki, másnap térjen vissza a kórházba, hogy eltávolíthassák a szervet. Sajtósa szerint a színésznő nem volt életveszélyben, semmi jele nem volt, hogy a gyulladt vakbél perforálódni akarna, de jobbnak látták, ha erre az esélyt sem adják meg.

"Ez a műtét megelőző jelleggel történt" - nyilatkozott most a beavatkozásról szóvivője a Post Chronicle című lapnak. "Vakbélgyulladást diagnosztizáltak, és ezért kivették a vakbelét. Nincs itt semmi dráma". Ennél több részletet Zelnik nem kívánt elárulni.

Lindsey

Talán ezért is kezdődtek a találgatások, mi állhatott Lohan röpke kórházi tartózkodása mögött: abortusz? Elvonókúra? Esetleg máj-átültetés? Az idén húszéves Lindsay Lohan ugyanis, bár még nem érte el az USA-ban a legális alkoholfogyasztáshoz megkövetelt 21 éves korhatárt, jó ideje az egyik legdurvább party-animalnek számít Hollywoodban. Az pedig nehezen hihető, hogy a hajnalig tartó bulikat arrafelé bárki is színjózanon csinálná végig, vagy hogy tényleg tízpercenként kell kiszaladnia a vécébe orrot púderezni.

A függőségek bizonyos határon túl erőteljesen vissza tudják vetni az életminőséget és a munkaképességet. Az például elég ciki, ha már a munkáltatónk is szóváteszi folyamatos pontatlanságunkat, és Lohan már járt így. 2006. nyarán az Everyone's Hero című film producerei - minden egyéb célozgatás nélkül ugyan, de - nyílt levélben szólították fel üdvöskéjüket, hogy legyen olyan szíves pontosan megjelenni a forgatás kezdetén, mert az nem pálya, hogy több száz ember órákig malmozik, míg ő végre előkerül. William H. Macy, Lohan szereplőtársa pedig egyenesen úgy fogalmazott: elismeri ugyan Lohan tehetségét, de szerinte a színésznőcskét ettől függetlenül jó alaposan seggbe kéne rúgni, mert hát ezt azért mégse kéne magának megengednie.

A rejtélyes eredetű szétcsúszást támasztja alá az is, hogy az elmúlt évben a fiatal színésznő több alkalommal volt kórházban különféle rosszullétekre hivatkozva, amiket aztán vagy elhisznek neki, vagy nem. A Georgia Rule című film forgatásán 2006. júliusában állítólag a melegtől és a kiszáradástól lett rosszul, ekkor pár napig egy Los Angeles környéki kórházban ápolták. 2006. januárjában Londonban kellett orvoshoz fordulnia: akkor a lábát vágta el, később pedig Miamiban kapott asztmarohamot. Szeptemberben egy divatbemutatón esett el, úgy, hogy a csuklóját törte, 2005-ben pedig kimerültségre és hirtelen fogyásra hivatkozva kellett kórházba vonulnia.

Legutóbb decemberben került címlapokra kórházi kezelés miatt, igaz, akkor már beismerten elvonókúrára ment. Édesanyja, Dina Lohan egy rádióinterjúban azt is elmondta, hogy lánya az elmúlt hónapokban végképp szétcsúszott és nem igazán volt beszámítható, de már jó úton van: hetek óta látogatja az Anonim Alkoholisták gyűléseit.

Lindsay Lohan idén tölti be a 21. életévét. Születésnapja után már legálisan is fogyaszthat alkoholt. Ezt nyilván alaposan megünnepli majd.

A Velvet kiderítette az igazságot!!!

A színésznő állítólag tehetséges is, de ettől függetlenül sem az eszéért szeretik azok, akik esetleg szeretik. A Postcards from the Pug Bus weboldal például nem annyira, ezért ők úgy tudják, hogy Lohan valójában életmentő vakbél-átültetésen esett át. "Hálás vagyok a vakbél-donoromnak, aki megmentette az életem" - nyilatkozta szerintük a színésznő. "Féltem, hogy sokáig kell majd várnom egy új vakbélre, de szerencsére egy korombeli fiatal nő meghalt agyvérzésben, és így megkaphattam az övét, ami teljesen egészséges, mert az agyvérzés még nem terjedt át rá".
A website információik valódiságát Lohan eltávolított vakbelének exkluzív fotójával bizonyítja, és ez olyan bizonyító erejű, hogy már mi is majdnem elhittük, amikor feltűnt, hogy a beültetett új vakbélről bezzeg nincs fotó. Azért ez legalábbis gyanús.