Míg Britney csendben rehabozik, Lindsay Lohan átvette a főszerepet a bulvárhírekben. Pár nap alatt három brékinget sikerült produkálnia: egyszer elütött autójával egy paparazzot, ezután pár órával apja kiszabadult a börtönből, a hétvégét pedig Jude Lawval bulizta végig.

Lohan a hétvégét péntek este vacsorával kezdte a barátaival, majd hajnali egykor felhívta Jude Lawt. A New York Post informátora szerint a The Box nevű helyen találkoztak, és láthatóan nagyon élvezték egymás társaságát. Szombaton ugyanők ugyanoda mentek, de ezúttal velük tartott Law két barátja, bizonyos Sean Penn és Tim Robbins is. Az érintettek oldaláról azonban nem erősítették meg az információt. „Nem kommentáljuk az ügyfelünk magánéletét!” osztotta ki Law sajtósa a sajtót.

Féktelenül

Kronologikusan haladva a következő eset egy paparazzo elgázolása volt. Lohan a Butter nevű New York-i étteremből készült távozni hajnali háromkor, de ezt csak egy fotóson keresztülhajtva sikerült. Míg a fotós a földön fetrengett, a művésznő fehér BMW-jéből átszállt egy fekete terepjáróba, a sérülthöz pedig mentőt hívtak, ami térdhorzsolással vitte őt kórházba.

A fotósok ezután autóikkal üldözni kezdték Lohant és kíséretét a New York-i utcákon, majd miután behajtottak egy egyirányú utcába a menetiránnyal szemben, a rendőrök lekapcsolták őket. A fotósokat természetesen. Állítólag Lohan később visszatért a gázolás helyszínére, nem tudni miért.

Mystic Pizza

Lohan egyébként egyszer már majdnem elütötte egy ifjú rajongóját is, ráadásul a szemtanúk szerint részegen. A paparazzokkal viszont volt már kedves is egyszer, amikor pizzát rendelt nekik míg azok rá vártak a fodrász előtt.

Egy hatás alatt álló férfi

A sztárnak egyébként volt honnan beszereznie az ittas vezetéshez szükséges génállományt: apja, aki szintén színész - emellett producer és bróker is -, ugyanezért töltött két évet börtönben, és szinte órára pontosan lánya autósüldözése alatt szabadult. Szóvivője szerint, aki pedig biztos nem elfogult, jól kihasználta a hűvösben töltött időt, és teljesen megváltozott az élete, megbánta vétkeit. „Egészen más ember lett. Gyakran beszélek vele, úgyhogy én tudom. Régen sose látta volna be a hibáit. Most nemhogy belátja, de jóvá is akarja tenni őket. De legfőképp a családjával szeretné rendezni a viszonyát.”

Erre tán most lehetősége is lesz, mert tegnap kiengedték a börtönből, lánya pedig esetleg hajlandó lenne kibékülni vele, mert meghatódott az érzelmes levélen, amit apja még bentről küldött neki. Lehet azonban, hogy nem is a levél, hanem az apa imái találtak meghallgatásra, ugyanis a rácsok mögött megtért, és mindennap imádkozott Lindsayért. Szabadulása után lelkészként akar dolgozni, és folytatni szeretné a munkát Hollywoodi Apu című reality showján is.