A színésznő egy régi barátnőjét csókolta meg egy tokiói klubban. Ismerősei szerint ez nem újdonság: ha nincs pasija, Lohan Samantha Ronson dj-lánnyal jár.

Lindsay Lohan a DJ-ként dolgozó legjobb barátnőjével smárolt egy japán klub előtt. Szemtanúk szerint a Bajos Csajok sztárja nagyon élvezte a szenvedélyes ölelkezést Samatha Ronsonnal egy tokiói éjszakai bárban.

Bájos csajok

„Úgy viselkedtek, mintha nem érdekelné őket, kik látják” – mondta egy szemtanú az America’s Star magazinnak. „Mindenki tudja, hogy nem csak barátok, hanem szeretők is. Talán azt hitték, hogy mivel a világ másik felén vannak nem veszik észre őket”. A nyilatkozó szerint egyébként ez nem újdonság: Lohan állítólag, amikor épp nincs pasija, a 29 éves Samanthával foglalja el magát. Minden értelemben.

Nem újdonság

A 20 éves Lohan leszbikus hajlamáról már korábban is merültek fel hírek, amikor egy újságíró Jonathan Jaxson azt állította blogjában, hogy a színésznőnek elege lett a pasikból és úgy döntött, hogy kicsit feldobja a szerelmi életét a DJ-lánnyal. Lohan és Ronson három éve találkoztak először egy Los Angeles-i bárban. A színésznő sajtósa tagadta, hogy a fiatalok kapcsolatba bonyolódtak volna.

A fiatal hollywoodi csillag nemrég mondott vissza egy szerepet, melyben lett volna egy „sikamlós” édeshármas jelente, melynek egyik szereplője Keira Knightley.

Lohan nem az első olyan szexszimbólum, aki a férfiak mellett nem veti meg a leszbikus kalandokat sem. Pár hete Fergie, a Black Eyed Peas énekesnője állt elő ezzel, Carmen Electra szinte hetente jelenti be, épp kit nem rúgna ki az ágyából, Pink múltjában is van barátnő-szerelem, és még Drew Barrymore-ról és Angelina Jolie-ról is napvilágra került ilyen kaland exszeretőiknek köszönhetően.