Lindsay Lohant feketelistára tették Hollywoodban

2007.01.29. 12:26
A fiatal színésznő megbízhatatlansága miatt annyira elveszítette hitelét, hogy több A-listás kollégája visszadobja a forgatókönyvet, ha az ő neve is ott áll a szereplők közt.

Lohannek sokba kerülhet az elvonókúra: lapértesülések szerint barátai és kollégái közt egyaránt akadt, aki hátat fordított neki, és szakmai megbecsülése is a mélyponton van. Mivel többször is megbízhatatlannak bizonyult, profihoz méltatlanul viselkedett a forgatásokon és felborította a filmek szigorú forgatási menetét, több nagynevű sztárkollégája feketelistára tette - értesült a The Sun. Jack Nicholson és Morgan Freeman például arra utasították az ügynökeiket, automatikusan dobjanak vissza minden olyan forgatókönyvet, amivel kapcsolatban Lohan neve is felmerül, és abban reménykednek, hogy ha elegen csatlakoznak az embargóhoz, Lohan vagy összeszedi magát, vagy végleg kikopik a filmszakmából.

Lindsay Lohan

Ezután a Mirror számolt be arról, hogy Lohan újabb barátot veszített el Sean Lennon személyében, aki megsértődött rajta, hogy a színésznő szerepet vállalt a John Lennon gyilkosáról, Mark David Chapmanről szóló Chapter 27 című filmben. Az ifjabb Lennon szerint a film - melynek most volt a premierje a Sundance fesztiválon - ízléstelen, és nem örül, hogy Lindsay szerepet vállalt benne: "Nem elegáns dolog erről a témáról filmet forgatni. Lindsay a barátom volt".

A TMZ.com értesülései szerint a Wonderland klinika bentlakóinak is elegük van már abból, ahogy Lohan kivételezettként szabadon ki-be mászkál az intézményből. Egy ténylegesen bentlakó páciens szerint Lohan a múlt héten mindennap elhagyta a klinikát: hol hazaugrott kicsit a lakásába, szerdán barátokkal ebédelt, máskor a Mercijét vitte szervizbe - ha pedig valami csoda folytán mégis az intézet falai közt tartózkodna, valóságos búcsújárás van a laosztályában: állandóan látogatókat fogad, többek közt személyi masszőrét és a fodrászát.

Leslie Sloane-Zelnick, a színésznő szóvivője ugyanakkor cáfolja, hogy Lohan kivételezett bánásmódot élvezne: "Ugyanazt a kezelést kapja ott, mint mindenki más. Ez nem a Betty Ford klinika, nem egy szigorúan elzárt intézmény. Mindenkinek van magánélete".

Lohannek elvesztett reputációja mellett az egészsége okán is volna miért aggódnia. Amikor hó elején kivették a vakbelét, orvosai aggasztó tüneteket véltek felfedezni májműködésével kapcsolatban. A National Enquirer című lap egyik forrása szerint "a májfunkciós enzimek szintje a vérében kiugróan magas, és orvosai figyelmeztették, ha tovább folytatja az ivást, belehalhat". Az informátor szerint az orvosokat annyira megdöbbentették Lohan leletei, hogy az értékeket látva csodálkoztak, hogy egyáltalán még lábra tud állni.