Az amerikai magazin indoklása szerint Lohan nem tud viselkedni, rossz pasikat választ és még ízlése sincs. Meg is választották a legbutább celebnek. A színésznő, aki exluzív rehabjai miatt anyagilag nem áll túl jól, eközben a saját magáról készült fotókat kezdte el árulni - több-kevesebb sikerrel.

Lindsay Lohant választotta meg a legbutább celebnek a New York-i Daily News nevű lap. Az amerikai újság a sztárok IQ-ja, ízlése és általános megítélése alapján készítette el a legbutábbak listáját, amelyen Lindsay a lap indoklása miatt a következők miatt foglalhatja el az előkelő helyet: "botrányosan viselkedik, rossz filmeket választ, és még a férfiak terén sincs ízlése".

Klikk!

Már a saját fotóit árulja

A lista készítői az indoklásból kifelejtették, hogy Lohan valószínűleg a pénzzel sem tud bánni. Az viszont tény, hogy az utóbbi időben szinte az összes pénzét - a hírek szerint sikertelen - rehabjaira költötte. Ezért most kitalálta, pénzért árulja a róla és családjáról készült beállított képeket. Az msnbc.com szerint Lohan 20 ezer dollárért kínálta a hálaadási családi fotókat, ám azok nem kellettek a bulvárlapoknak.

"Azt hiszi, hogy még mindig nagy sztár és az embereket érdekli, mit csinál, de elvesztette a rajongóit. A döntéseit a pénzszerzés motiválja, nem pedig az, hogy helyreállítsa a hírnevét" - mondta egy ismerős. Nagyobb sikerrel járt Lohan bevásárlókörútja, amiről szintén kamupapaparazzi-fotók készültek. "Nemcsak megrendezett esemény volt, amire meghívta a fotósokat, hanem pénzt is kapott érte" - nyilatkozta a forrás.