A nimfomán színésznő a szemtanúk szerint 24 óra leforgása alatt három különböző férfival csókolózott egy olasz filmfesztiválon.

A Sun információi szerint a színésznő egy nap alatt három különböző pasival csókolozott. Lohan röviddel azután, hogy megérkezett Capri szigetére - ahova egy filmfesztivál miatt utazott - egy pincérfiúval, bizonyos Alessandro Di Nunzióval került intim közelségbe. Pár órával később azonban már kollégájával Eduardo Costával smárolt. Lohan végül a híres zenész, Peppino Di Capri fiánál, Dario Faiellánál kötött ki. "Úgy tűnik Lindsay nagyon szereti a pasikat, és a hétvégi teljesítményét elnézve ők is oda vannak érte. Nem volt elég neki elég egy férfival csókolózni, az összeset akarta" - mesélte egy szemtanú.

A rehabot megjárt celebről volt pasija, Riley Giles azt állítja, hogy szexfüggő. "Lindsay egészen biztosan nimfomániás. Nagyon vad az ágyban, nappalokat és éjjeleket szexeltünk át" - nyilatkozta az ifjú snowboardos. "Ha addiktív személyiség vagy, mint például Lindsay, akkor ezzel helyettesíted a drog okozta örömöt. Lindsay gyógyulásában a szexnek komoly szerepe volt" - tette hozzá Giles, aki szívesen eladná az expárjáról készült pikáns képeket. Lohan amúgy abból sem csinál titkot, hogy saját neméhez is vonzódik. Nemrég egy bulin barátnőjével, Courtenay Semellel jelent meg kézenfogva.