horoszkóp

Az enyveskezű Lohan nem kap többé ruhát Vuittontól

2007.08.04. 15:41
A botrányhős színésznő, aki legújabban kiosztotta az összes hollywoodi celebet, imádja Louis Vuitton ruháit és az egyéb finomságokat. Olyannyira, hogy egy júniusi fotózáson az asszisztens alig győzte kipakolni az összes holmit, amit Lohan a táskájába gyömöszölt.

A letartóztatása után eltűnt Lohan, aki valószínűleg egy kemény rehabon tölti az idejét, kedveli a szép holmikat. Ez derül ki legalábbis a New York Post híréből, miszerint Lindsay Lohan egy júniusi Elle-fotózáson nem szégyenlősködött. Louis Vuitton küldött néhány ruhát a fotózásra Lohannek, aki viszont mindent villámgyorsan begyömöszölt a táskájába. Ezért a luxusruhák tervezője nem fog semmit a rendelkezésére bocsátani ezután - ha kap egyáltalán hasonló munkát az alkoholproblémákkal küzdő színésznő.

"Egy stlyist próbálta kifelé szedni Lindsay táskájából az elcsórt dolgokat, de ettől ő még jobban ragaszkodott hozzájuk" - mondta a Postnak egy bennfentes. Végül egy nagyon drága blúzzal és egyéb apróságokkal távozott a fotózásról. Ez állítólag rendkívül felbőszítette Louis Vuittont, mert a holmikat fel akarták használni egyéb magazinok divatfotózásán is. "Iszonyúan ideges volt mindenki és próbálták visszaszerezni a cuccokat, de Lindsay nem fogadta a hívásaikat."

Lindsay Lohan a lopást firtató kérdésekre azt válaszolta, hogy "mindent meg akartam tartani. Volt ott egy Cartier-óra és azon gondolkodtam, mit is kellene tennem, hogy megkapjam." A furcsa az egészben az, hogy a színésznőnek azelőtt is megvolt mindene, egy filmstúdió illetékese szerint "az egész világ a lábai előtt hevert". A stúdió vezetője azt mondta az Entertainment Weekly-nek, hogy "jelenleg viszont fizetnie kellene a stúdióknak, ha bármilyen filmben is szerepelni akarna".

"A sebesség, amellyel lecsúszott, majd visszakapaszkodott, és megint elbukott, egyáltalán nem bizalomgerjesztő" - mondta egy producer. "Egy fiatal színésznő számára mindig kihívás felnőtt előadóvá válni. Sok tervezést és komoly döntéseket igényel. Ő ezek közül egyiket sem mutatta fel."

Egyébként nem Lohan az egyetlen celeb, aki nem tud ellenállni a kölcsönkapott ruháknak. A múlt hónapban az OK! magazin arról írt, hogy Britney Spears szintén kisétált egy fotózásról többezer dollár értékű holmikkal a táskájában.