horoszkóp

Lindsay Lohan meditál és takarít a rehabon, de nem terhes

2007.08.10. 11:06
Lindsay Lohan egy luxus rehabközpontban tengeti napjait, ahol a hegyi kirándulás, lovaglás, jacuzzi és masszázsterápia segíti a pénzes alkohol- és drogfüggők jobbulását. A színésznő barátai azt állították, hogy nem is elvonón van, hanem terhes, de az ügynöke szerint ez kacsa.

A The Insider magazin tudni véli, hogyan telik Lindsay Lohan egy napja a Utah állambeli Cirque Lodge központban, az elvonón. Mások szerint meg nem is elvonón van, csak titkolni próbálja, hogy ő is terhes.

Egy Jane P. néven emlegetett informátor szerint, aki e hét keddig szintén a klinikán vendégeskedett, Lohan múlt csütörtök óta tartózkodik a központban, és rossz hatással van a program résztvevőire.

Lohan a tizenként páciens egyike az exkluzív rehabklinikán, ahol David Hasselhoffot és Mary-Kate Olsent is kezelték. A szakemberek úgy biztosítják a huszonegy éves celeb nyugalmát, hogy a többi beteg telefonhívásait és számítógép-használatát is korlátozzák. A bennfentes szerint Lohan állandóan hatalmas napszemüvegben járkál és egyáltalán nincs jó bőrben. Jane P. ottléte alatt a következőket jegyezte fel Lindsay Lohan napirendjéről:

6.00: ébresztő
6.30: séta a folyó mellett, rövid meditáció
8.00: reggeli
8.30: szabadidő, valamint a saját szoba kitakarítása
9.00: csoportos megbeszélés
10.00: előadás
12.00: ebéd
13.00-16.00: műhelymunka és csoportos foglalkozás, például lovaglás vagy kertészkedés, masszás és pedikűr a kozmetikus gyakornokoktól
17.30: vacsora
18.30: kijelölt feladat, pihenés
20.00: 12-lépéses foglalkozás (a központban vagy azon kívül)
21.30: zárófoglakozás és értékelés
22.00-23.00: szabadidő
23.00: villanyoltás

Jane P. szerint azok, akik nem vesznek részt a csoportfoglalkozásokon, elvesztik a kiváltságaikat. A nassolnivalók között van perec, üdítőital és müzliszelet is, de ki tudja, hogy a csontsovány Lohan ilyesmik evésére ragadtatja-e magát.

Örökzöld téma

Lohan ismerősei köréből közben egy olyan pletyka is szárnyra kapott, ami szerint a színésznő nem is elvonókúrán van, hanem terhes, és ezt próbálja titkolni - ezt a hírt azonban ügynöke azonnal cáfolta. Nemsokára mindenképpen meg kell jelennie a nyilvánosság előtt, hiszen augusztus 24-én a Los Angeles-i bíróság előtt felel a legutóbbi ittas vezetéséért.

A balhés színésznőről alkotott képet Lohan volt testőre is árnyalta, aki a színésznő szüleit okolja lányuk hányatott életéért. Tont Almeida három évig dolgozott a színésznő mellett, szerinte a celeb krízisének oka az apa ital- és kábítószerproblémái és az anya hanyagsága. A gyerekszínésznőként befutott lányt ráadásul olyamatosan dolgoztatták, hogy ki tudják fizetni a számláikat.