horoszkóp

Eva Longoria francia kastélyt bérelt esküvőjére

2007.06.27. 13:09
A Született feleségek sztárja, Eva Longoria és a francia származású kosaras, Tony Parker július 7-én, királyoknak illő pompában fog összeházasodni Párizstól délre. A pár az eseményre egy egész kastélyt kibérelt. A helyszínen készült fotókat nem adják majd olcsón.

A színésznő és a sportoló július 7-én mondja majd ki a boldogító igen a franciaországi Melun városában a Chateau de Vaux le Vicomte kastély falai között - írja a Daily Mail. Az eseményre az egész kastélyt kibérelték, parkostul, mindenestül. Erre még sohasem volt példa, pedig már filmet is forgattak itt. A celebritásokkal, bőven megtűzdelt vendégsereg két éjszakán át is élvezheti a XVII. században készült palota minden pompáját, és azt a 2000 gyertyát, amit a leendő ifjú házasok szétszórnak a parkban.

Longoria a főszervező

Az esküvői szervezkedés minden feladatát Longoria kisasszony vállalta magára. "Hogy őszinte legyek, ő csinál mindent. Én semmit sem teszek az esküvőért. Odamegyek majd, és azt mondom: 'Igen' [...] Csak a kaját és a zenét választottam én ki. Csak ennyit csináltam" - nyilatkozta a leendő férj.

Nem éppen olcsó képek

Az esküvőn készült képekért ment a licit rendesen a külföldi bulvárlapok között. Végül az OK! Magazine ígérte a legtöbb pénzt. A pár kétmillió dollárt kap majd a képekért. Ezzel az OK! Magazine jól borsot tört a People orra alá, akik már régóta foglalkoztak az esküvővel, de most képek nélkül maradnak. A New York Post egyéb forrásokra hivatkozva azt látja az ügy hátterében, hogy a People magazin korábban a pár szakítását is meglebegtette már és fotókat is közölt Parkerről, amint egy másik nővel sétálgat New Yorkban. A kétmillió sok pénz, de egyáltalán nem meglepően sok. A most épp lecsúszott People több mint négymilliót fizetett a Brad Pitt és Angelina Jolie gyerekéről készült első képért.

Közeli nászút

Az esküvőre már előre úgy tekint a pár, mint a tökéletes házasságkötésre. "Nehezen fogom fel, hogy mi történik. Azt hiszem, csak később fogom megérteni, hogy mi van most" - nyilatkozta Tony Parker. A pár női tagja, Eva Longoria pedig már alig várja, hogy mindenkinek megmutathassa az esküvői ruháját: "Azt hiszem abban fogok aludni, miután viseltem". Miután összeházasodtak, július 8-án nem mennek messze nászútra, csupán 50 kilométerrel odébb, Párizsba. Sokkal távolabb nem is mehetnének, mert az ifjú feleségnek két nappal az esküvő után már Los Angelesben kell lennie, hogy elkezdjék forgatni a Született feleségek legújabb évadát.