horoszkóp

Eva Longoria vőlegényével tartotta leánybúcsúját

2007.07.02. 11:01
Eva Longoria és Tony Parker a hétvégén közösen tartotta leány- és legénybúcsúját. St. Tropez egyik legmenőbb klubjában buliztak mindketten, de külön-külön.

A hamarosan összeházasodó színésznő és kosaras a hétvégén együtt tartotta az esküvő előtti utolsó nagy bulit, a leány- és legénybúcsút. A célra egy meglehetősen drága St. Tropez-i hotelbe költöztek be a szűk baráti körrel, a Celebrity-Gossip értesülései szerint éjszakánként 1600 dollárt fizettek a szállásért.

Szeparáltan

A szemtanúk szerint június 29-én egy trendi diszkóban táncolt és partizott hajnalig a társaság. A klub VIP helyiségében még egy külön bulit is rendeztek, amin a leendő férj és a leendő feleség egymástól elválasztva vett részt. A termet két részre osztották, és a pár egyik fele az egyik lezárt részben, a másik fele pedig a másikban töltötte az éjszakát. A Celebrity-Gossip szerint a pár annak ellenére igen jól érezte magát, hogy nem láttak ilyen eseményeken megszokott sztriptíztáncosokat és chippendale-fiúkat.

Tony Parker elzárva

A Daily Mail szerint Longorián nem látszottak az esküvőt megelőző stresszes időszak nyomai, és ugyanolyan jól nézett ki kék bikinijében, mint bármikor máskor.