Szeretőt tartott Eva Longoria férje

2007.12.13. 10:56
Alexandra Paressant modell saját állítása szerint két hónapig volt Tony Parker szeretője, miután a sportoló feleségül vette Eva Longoriát. A lány azt is elárulta, Parker nem volt elégedett felesége teljesítményével az ágyban, mivel a színésznő prűdebb a kelleténél. A kosárlabdasztár persze mindent tagad, Longoria pedig hisz neki.

Alexandra Paressant francia topmodell az X17online-nak elárulta, viszonya volt Eva Longoria férjével, miután a színésznő és a kosárlabdás szupersztár Tony Parker július hetedikén Párizsban kimondta a boldogító igent. A modell - aki egyébként korábban Ronaldinho barátnője volt - azt állítja, az esküvőn mutatta be Parkernek a focista Thierry Henry. Ezután egy-két hónapig csak telefonálgattak, majd szeptemberben, amikor Parker átvett egy díjat Párizsban, személyesen is találkoztak. A következő hónapban pedig San Antonióban futottak össze. Paressant állítólag sms-ekkel is bizonyítani tudja igazát. Az üzeneteket Longoria férje küldte neki, miután szeptember 29-én lefeküdtek abban a hotelben, ahol a házaspár a lagzi után megszállt, vagyis ahol tulajdonképpen a nászéjszakájukat töltötték.

Eva, Tony és Alexandra

Paressant állítása szerint Parker a légyottok alatt többször is panaszkodott feleségére. „Azt mondta, vannak olyan dolgok, melyekre Eva nem hajlandó az ágyban. Nem akar a tükör előtt szeretkezni, nem kedvel bizonyos pózokat, és azt hiszi, hogy a spermától pattanásos lesz” – mesélte a modell a X17online-nak. „Valamikor mindenkinek meg kell házasodnia, de ő még élvezni szeretné az életet” – vázolta Parker véleményét a házasságról. „Nem tudom, hogy Eva tudott-e a kapcsolatunkról. Elég féltékenynek tűnt” – tette hozzá Paressant.

Parker október huszonkilencedikén a lányt új házához is elvitte, ami egyelőre még nincs kész. Paressant szerint a sportoló itt bevallotta neki, hogy egyelőre nem akar gyerekeket. A modell ezután rákérdezett, mi lesz akkor, ha kiderül, hogy megcsalta a nejét. „Az emberek azt gondolnak, amit akarnak – válaszolta Longoria férje.

A botrány kirobbanása után Eva Longoria szóvivője kijelentette, semmi nem igaz abból, amit Paressant állít. Majd az NBA sztárja a következőket nyilatkozta a People-nek: „Szeretem a feleségem. Ő a legjobb dolog az életemben. Soha nem voltam még ilyen boldog.” Longoria szerint pedig - aki az esküvő után felvette hites ura nevét - Parker a lehető legtökéletesebb férj. Egy biztos, Tony Parker szerepel a modell ismerősei között a lány MySpace oldalán. Arról, hogy Longoria mennyire konzervatív a hitvesi ágyban, viszont ellentmondásosak a hírek. Az ifjú pár a nászút alatt állítólag el sem hagyta a szállodai szobát. Szeptemberben Longoria viszont nem írt alá egy róla készült fehérneműs képet, és kijelentette ódzkodik a szexjelenetektől. Amikor az internetre állítólag felkerült egy házi szexvideója, akkor is azzal védekezett, hogy ez már csak azért sem lehetséges, mert ő túl konzervatív az ilyesmikhez. Pár héttel ezelőtt azonban ő mutatta be Victoria Beckhamnek a legmenőbb szexboltokat.