Tony Parker állítólagos szeretője csak a hírnévre hajt

2007.12.14. 15:06
Eva Longoria szóvivője szerint hazudik Alexandra Paressant, aki azt állítja, viszonya volt a színésznő férjével, és csak a pénzre, meg a címlapokra hajt . A francia szupermodell, aki korábban Ronaldhino barátnője volt, közben újabb bizonyítékokkal állt elő.

Eva Longoria szóvivője szerint Alexandra Paressant, aki azt állítja, hogy a színésznő és Tony Parker júliusi esküvője után többször is lefeküdt a kosárlabdasztárral, hazudik és csak a pénzre, illetve a hírnévre hajt. „Minden celebpár életében előfordul egy-két ilyen eset. Úgy tűnik nem ez az első alkalom, hogy ez a nő egy ismert sportoló segítségével próbál rivaldafénybe kerülni.” Tény, a francia szupermodell korábban Ronladhino barátnője volt, akit a focista be is perelt, mivel a lány azt állította, hogy Ronaldinho nem tartotta be a világbajnokság előtt az edzője által előírt bulitilalmat.

Eva Longoria

Bár Longoria férje - akit egy másik futballsztár, Thierry Henry mutatott be a modellnek - a People magazinban maga is tagadta, hogy afférja lett volna Paressanttal, a sztorit elsőként leközlő X17 online a szóvivő nyilatkozata után még több állítólagos bizonyítékot hozott nyilvánosságra. Többek között feltették az oldalra Paressant állítólagos mobiltelefonjának képét, melynek kijelzőjén egy Tony Parkerről készült fotó látható. Paressant azt állítja, az ominózus MMS-t maga a sportoló küldte neki. Az x17online hasonló formában több telefonos üzenetet is közzétett. Az egyikben Parker, aki éppen Barcelonában tartózkodik, arra kéri a modellt, hogy hívja fel, ha visszaért. Egy másikban a Park Hyatt hotelbe invitálja, egy harmadikban pedig azzal nyugtatgatja, hogy csütörtökön úgy is találkoznak. Időközben a San Antonio Spurs játékosának ügyvédei is küldtek egy levelet X17 online-nak, melyben azt állítják, Parkernek nemhogy afférja nem volt a modellel, de soha nem is találkoztak.

Tony Parker

Alexandra Paressant pár nappal ezelőtt állt elő a sztorival, miszerint közel két hónapig volt Eva Longoria férjének a szeretője azután, hogy a kosaras rongyrázós esküvőjén megismerkedtek. Eleinte csak telefonon tartották a kapcsolatot, majd szeptember 29-én le is feküdtek egymással. A francia modell szerint Parker sokat panaszkodott feleségére, aki nem elégítette ki megfelelően szexuális vágyálmait, például irtózott bizonyos pózoktól, és azt hitte, hogy a spermától pattanásos lesz a bőre. A sportoló állítólag azt is bevallotta, hogy egyelőre nem akar gyereket, és nem érdekli, hogy mit gondolnak róla az emberek, ha az afférra fény derül.

Az amerikai szlengben egy külön kifejezés van azokra a nőkre, akik kihasználják a férfiakat, csak a pénzre és az ajándékokra hajtanak, és amint megkapták, amire vágytak, továbbállnak. Ők a gold digerrek, ami szószerinti fordításban aranyásót jelent. Bár egyelőre nem biztos, hogy Paressant ebbe a kategóriába tartozik, íme egy videó arról, hogyan vélekedik az ilyen hölgyekről Kanye West és Jamie Foxx.