horoszkóp

Jennifer Lopezt kórházba szállították

2007.11.15. 15:40
A várandós énekesnőt kórházba szállították, ugyanis vért észlelt a vizeletében. Mint kiderült, a baba szerencsére jól van, az énekesnőnek viszont gyermeke érdekében fel kell hagynia a koncertezéssel.

Alig pár nappal azután, hogy Jennifer Lopez és férje, Marc Anthony egy koncert közben bejelentette a nem várt újságot, miszerint nemsokára megszületik közös gyermekük, az énekesnőt kórházba kellett szállítani. A FemaleFirst információi szerint a sztár véreset vizelt, és ettől pánikba esett. „Attól félt, hogy valami nagyon rossz dolog fog történni. Retteg attól, hogy valami komplikáció lép fel a terhesség közben. A kórházban tett látogatástól magához tért egy kicsit. Ha elveszítette volna a babát, összetört volna a szíve”- mesélte egy barát.

Lopezről tudni lehet, hogy nehezen esett teherbe, és sokáig a látható jelek ellenére sem volt hajlandó beismerni, hogy gyermeket vár. Most szerencsére nem vetélt el, a turnézással viszont fel kell hagynia: orvosai szerint ugyanis ha folytatja a férjével közös észak-amerikai koncertkörutat, azzal veszélybe sodorhatja gyermeke életét. A fellépések jelentette fizikai megterhelés eleve nem tesznek jót egy második trimeszterben lévő kismamának, az pedig végképp sem, ha elesik a színpadon.

A várandós énekesnő édesanyja, Guadalupe Lopez állítólag már hónapok óta könyörög lányának, hogy lassítson a tempóm. „Az édesanyja folyton a telefonon lóg és arra kéri, hogy higgadjon le egy kicsit. Szerinte egy kicsit vissza kellene vonulnia a rivaldafényből, hogy nyugodtan élvezhesse a terhességet, valamint a szülés utáni időszakot” – nyilatkozta egy bennfentes.