horoszkóp

Ki a hét lúzere: az aprópénzzel dobálózó Kiszel vagy Jáksó László?

2008.10.05. 21:20
Kiszel Tünde visszavágott Nagy Sándornak és jól megdobálta aprópénzzel, Jáksó László vacsoravendégeit romlott rákkal ütötte ki. Uri Geller a briteket riogatta a reggeli erekciójával, Csifó Dorina lázadó stílusban nyomuló zenekarral próbál még nagyobb hírnevet szerezni. Ön szerint ki érdemli meg a hét lúzere címet? Szavazzon!

Kiszel Tünde revánsot vett Nagy Sándoron, aki néhány hónapja aprópénzben fizette ki a gázsiját. A műsorvezetőnő ugyan akkor még azt mondta, hogy csak perelni fog megaláztatása miatt, bosszút állni már nem akar, mivel nem szeretne olyan mélyre süllyedni. Azonban amikor Joshi Bharat műsorában Kiszel újra találkozott Naggyal, mégis lesüllyedt és kicsinyes bosszút állt. Miután az önmagát dekoratív médiaszemélyiségnek tituláló Kiszel Tünde arra a megállapításra jutott, hogy Nagy Sándor nem bánta meg tettét, hozzá vágott egy marék aprót és diadalittasan távozott a stúdióból.

Ők is csak aludni járnak haza

Jáksó Lászlóról valószínűleg senki sem képzelte, hogy egy konyhatündér, de a Vacsoracsatában nyújtott teljesítménye így is sokkoló volt. A rádiós műsorvezető ugyanis olyan vacsorát rittyentett össze, amire minden vendége emlékezni fog, amíg él. Rózsa György, Szuper Levente, Csomor Csilla és Sári Évi a vendégség másnapján komoly gyomorbántalmakkal küzdött, köszönhetően néhány lejárt szavatosságú ráksalátának. „Valószínűleg a rákkoktéltól kaptunk gyomorrontást. Másnap én is szürke arccal ültem az asztal mellett, és percenként rohantam hányni”, mesélte a szakácsként leszerepelt Jáksó.

Stohl András kislánya a legnagyobb nyüzsgésbe csöppent bele, amikor múlt hét csütörtökön megszületett. Franciska édesapja ugyanis állandóan dolgozik, színházi próbákra jár, versenyzőként vesz részt a Szombat esti láz című műsorban. Stohl azonban úgy gondolja, semmiről sem marad le, amíg távol van, és a gyereknek is bőven elég az anyja. „Szerintem nem ettől függ, hogy jó apa vagyok-e. Az első két lányom csecsemőkorában is az édesanyjuk volt velük, és semmi bajuk nem lett attól, hogy nem voltam velük a nap minden egyes percében”, mondta a színész.

Híresek lesznek így vagy úgy

Uri Geller pár éve a Celeb vagyok, ments ki innen! brit verziójában szerepelt, és egy viccesnek szánt kijelentésével sikerült elérnie, hogy elsőként kiszavazzák. A mentalista ugyanis a reggeli erekciójáról kezdett el társalogni a dzsungelbe zárt csapattársaival, amit a híresen prűd britek egyáltalán nem tartottak humorosnak. „Felkeltem és azzal kezdtem el viccelni, hogy megkérdeztem a többi férfit, hogy nekik is volt-e erekciójuk reggel”, mesélte Geller. Bár poén nem sült el valami jól, a hazai közönség valószínűleg jobban értékelte volna a nézettség fokozására tett kijelentéseket.

Csifó Dorina, miután kiszállt a Barátok közt sorozatból, nem szerette volna, ha elfelejtik nevét. Erre szinte garanciának tűnik a CS.I.F.O. névre keresztelt kizárólag lányokból összeállított zenekara, mely a trendeknek megfelelően lázadó stílusban próbálja meghódítani a rajongókat. A hírnévért mindent megtevő énekesnő első klipjét itt lehet megtekinteni.

Lúzertár. Klikk!

Nőiesség mindenek felett

Kelemen Annát hat hónap börtönbüntetésre ítélte a bíróság, melyet két évre felfüggesztettek. A modell elhíresült kutyája még tavaly októberben támadt meg egy idős asszonyt, akinek maradandó sérüléseket okozott. Kelemen megfellebbezte a döntést, és addig is, hogy ne unatkozzon, szépítkezési beavatkozásokon esik át, többek között megnagyobbíttatta a melleit, azért, hogy tökéletes formában domborítson naptárján.

Peter Drouyn azt állítja, hogy szervezetéből elszivárogtak a férfi hormonok és azok helyére női hormonok kerültek. Az egykori szörfös saját bevallása szerint semmilyen hormonkezelést nem vett igénybe, ő csak valami csoda folytán változik át nővé. Drouyn azonban egy cseppet sem bánja ezt az átalakulást, mivel ő tulajdonképpen mindig is érezte, hogy valójában nőnek született. A jelenleg kifejezetten csúnya nőként létező férfi most elhatározta, hogy besegít a természetnek és bevállal egy nemi átalakító műtétet, mellyel azt szeretné elérni, hogy példaképére, Marilyn Monroe-ra hasonlítson, azonban valószínűleg ehhez is egy nagyobb csodára lesz szüksége.

Apró ballépések

Kiefer Sutherlandnek, mielőtt a legjobban fizetett sorozatszínész lett volna, koránt sem mentek olyan jól a dolgai. Valószínűleg ez vezetett ahhoz, hogy lenyúlja a saját apja munkáit. „Az apám egy csomó reklámhoz adta a hangját a Sunkisttől a Volvóig, én meg egy nap rájöttem, hogy 'hmm, de hát ebből tök jól meg lehet élni!'. Úgyhogy felhívtam a Volvót, és azt mondtam: 'Nagyon jól hozom Donald Sutherlandet, és csak feleannyit kérek érte, mint amit neki fizetnek'", mesélte Sutherland.

Shia Labeouf nem valami szerencsés ember, nemrég autóbalesetet szenvedett, ahol majdnem le kellett amputálni az egyik ujját. Legutóbb pedig a Transformers következő részének forgatásán kis híján a szeme sérült meg, amikor megvágta magát. Végül néhány öltéssel összevarrták a sorsot túlságosan is kísértő színész sebét.

Kattintson!

Amy Winehouse az elmúlt héten nem tett semmi különöset, pusztán hozta a formáját. Ezúttal keresztlánya fellépésén sokkolta rajongóit. Leköpte Vilmos herceg barátnője, Kate Middleton húgát. Ráadásul a 12 éves keresztlánya fellépését is tönkre tette, miközben szerencsétlen gyerek énekelni próbált, még arra is koncentrálnia kellett, hogy kikerülje a színpadon körbe-körbe ugráló énekesnőt.