McCartney és Mills ismét közelednek egymáshoz

2007.07.06. 12:30
Heather Mills exférje, Paul McCartney szomszédságában szeretne magának házat venni. A lépést azzal magyarázza, hogy így nem kell távol lennie a lányuktól. A pár kapcsolatát ismerve viszont az egyszerű bosszantás is a lehetséges okok között van.

Heather Mills egykori modell és Paul McCartney felesége most azt találta ki, hogy az egy éve tartó botrányoktól sem mentes válási procedúrájuk következő felvonása legyen az, hogy volt férje mellé fog költözni. Eladja 4 millió dolláros tengerparti házát, és Peasmarsh-ba helyezi át rezidenciáját, ahol a Beatles egykori tagja is lakik. Mindezt állítólag közös gyerekük, a négy éves Beatrice miatt, akitől jelenleg túl távol van az apja.

Pozitív hozzáállás

A Daily Mirrornak nyilatkozó közeli barátjuk naivan vagy optimistán kommentálta a fejleményeket: „Fél éve ez elképzelhetetlen lett volna, de úgy vélik, hogy Beának az a legjobb, ha mindkét szülőjét a közelben tudhatja, ha szüksége van valamelyikre”.

Heather Mills

Rózsák háborúja

Fél éve valóban elképzelhetetlen lett volna a békés együttélés, mert akkoriban még jócskán a rendőrség segítségére volt szükségük a szétválás problémáinak kezelésére. A szakítás durva része 2006. nyarára esett, amikor eldöntötték, négyévnyi házasság után különválnak. Először McCartney nem engedte be feleségét a közös házukba. Aztán a feleség kontrázott, amikor kijelentette, férje verte őt, Macca erre azt állította, épp Mills volt az, aki őt fizikailag terrorizálta. Később, 2006. végén beszálltak a Beatles rajongói is, akik kiálltak McCartney mellett és halálos fenyegetéseket küldözgettek az egykori modell feleségnek. Ezután valamelyest elcsendesedtek az események. A sztoriból már csak annyi van hátra, hogy az enyhülés jelének tartott közelebb költözés bejelentése előtt Mills azzal vádolta meg burkoltan volt férjét, hogy agresszíven bánik a lányával.