horoszkóp

McCartney Mills műlábán viccelődött

2007.11.05. 14:57
A válóper legújabb történése szerint Heather Mills azzal fenyegette meg Paul McCartneyt, hogy nyilvánosságra hoz egy hangfelvételt, amin férje, lánya társaságában viccelődik Mills műlábán. Paul McCartney közben legkisebb lánya teljes gyámságáért száll harcba, mert félti őt felesége labilis állapotáról.

Heather Mills birtokában van egy hangfelvétel, amin Paul McCartney és divattervező lánya, Stella McCartney egy telefonbeszélgetés során Mills fogyatékosságát cikizik. Amikor Mills megmutatta a felvételt McCartneynak, az egykori Beatles tag azonnal bocsánatot kért.

„Azt mondta, hogy miután hallotta, mit mondott Sir Paul a felvételen az amputált lábáról borzasztó dühös lett. Azt mondta, Paul, egy a mozgássérült emberekre sértő szleng kifejezést használt. A kifejezésen Paul és Stella – Heather ősellensége – jót nevettek. Heather teljesen begőzölt tőle, és még mostanra sem csillapodott le” – mesélte Mills egy közeli barátja a Sunday Mirrornak.

A Femalefirst szerint ez a hangfelvétel is egy azok közül a dobások közül, amiket Mills akkorra tartogat, ha az eddigieknél is aljasabb módszereket kezdenek bevetni a tárgyalás során.

McCartney higgadtabb

Paul McCartney Heather Millsszel közös lányának teljes gyámságát szeretné kiharcolni, miután Mills a múlthéten végigjárta a sajtót, és öngyilkossági szándékairól beszélt.

„Paul attól tart, hogy Heather elvesztette a józan eszét és segítségre van szüksége. Nagyon aggódik. Heather azt közölte a világgal, hogy veszélyben van az élete. Ha ez így van, akkor Beának az apjával kell lennie. Paul számára csak Bea biztonsága és jólléte a fontos. A teljes gyámság csak egy végső megoldás, de nagyon aggódik a lányáért. Nem érzi, hogy van más választása” – mesélte McCartney egyik barátja a brit News of The Worldnek.

„Paul kérte Heathert, hogy gondoljon Beára, mielőtt elmegy ezekbe a tévéműsorokba, de Heather nem hallgatott rá. Most nagyon aggódik a lányáért, mert Paul tudja, a lányuk kezd tisztában lenni azzal a harccal, ami közöttük folyik.” – fejezte be mondandóját a barát.

A perben eddig az volt megbeszélve, hogy Mills kapja meg a teljes gyámságot, Paul McCartney pedig rendszeresen látogathatja a lányát.

Pénzéhes

Heather Mills a per végén valószínűleg szép kis summát fog kapni McCartneytól, de az összeg nagysága egyelőre tárgyalási alap. McCartney először 3 millió fontot ajánlott, ezt viszont Mills ügyvédei kiröhögték, akik inkább 25 millió fontra gondoltak. Az összeg ezután 23 millióra módosult.

Az igazi huzavona pedig akkor kezdődött, amikor Mills előállt azzal, hogy a házasságról filmet szeretne forgatni, illetve szívesen mesélne tévéműsorokban róla. Ekkor McCartney emelt a téten, és 50 millió fontot ajánlott, ha felesége csöndben marad, Mills viszont megelégedne akár harmincöttel is, ha cserébe mégiscsak leforgathatná a zűrös kapcsolatról szóló filmjét.