Madonnát és Rodriguezt már nem tartja össze a kabbala

2008.11.25. 15:10
Az énekesnő ugyan váltig tagadja, hogy bármiféle köze lenne Alex Rodriguezhez a közös menedzserükön és Kabbala szeretetén kívül, a hírek mégis arról szólnak, mi történik velük. Ezek szerint a bonyodalmas magánéletű Madonna most éppen tajtékzik a dühtől, mert a sportoló képes volt lemondani a vallási magánóráját.

Úgy tűnik, Madonna beleválasztott a tutiba: Guy Ritchie után a baseballjátékos Alex Rodriguez sem hajlandó magára erőltetni az énekesnő spirituális elképzeléseit, és nem, akkor sem vesz részt kabbalaoktatáson. Alig száradt meg a tinta Madonna válási papírjain, máris újabb kalamajkába csöppent: most a "nem is a pasim" Alex Rodriguezzel akadtak gondjai - egy újabb férfi, akire nem tudja ráerőltetni kedvenc vallását.

Madonnán kívül senkinek nem kell a Kabbala

Az énekesnő az MSNBC szerint tajtékzik, mert a baseballjátékos - akivel természetesen nem járnak - lemondta magánóráját a Kabbala Centrumban, ugyanis unja azokat - írja az hírportál. "Biztosan nagyon elkeseríti Madonnát, hogy Guy után Alexet sem tudta meggyőzni a kabbaláról. Alex valójában a kabbala-iskola lemorzsolódott diákja" - nyilatkozta a New York-i Kabbala Centrum egyik munkatársa. Guy Ritchie egyébként kifejezetten ódzkodott a spiritualitás ezen formájától, különcnek és furcsának nevezte. Az pedig végképp nem tetszett neki, amikor Madonna a "Jézusnál is nagyobb vagyok"- mondattal méltatta magát, miközben kifejtette, ő nem csupán egy énekesnő, hanem spirituális vezető is.

madonna450

A baseballjátékos Alex Rodriguez az énekesnővel folytatott állítólagos románca kezdetén szintén gyakran volt látható a kabbalista vezető, Eitan Yardeni társaságában, még közös fotó is készült róluk. Úgy tűnik, hogy a sportoló érdeklődése elveszni látszik, ugyanis "még a bevezetést, a Kabbala 1-et sem fejezte be, és a legtöbb Yardenivel töltött időt inkább tanácskozgatással, semmint tanulással töltik" - mesélte az msnbnc-nek a Kabbala Centrum alkalmazottja. Hozzátette, talán mégsem annyira jogos Madonna haragja, hiszen a sportoló kifejezetten unja az órákat.

Az ágyuk nem, csak a menedzserük közös

Az énekesnő szappanoperába illő históriája tagadott kapcsolatáról a tavalyi év végén kezdődött, majd cáfolta, hogy bármi is lenne az edzőteremben megismert sportoló és az ő kabbala-fanatikus személye között. Miután nem csak egy helyre jártak edzeni, hanem még a menedzserükön is osztoztak, Madonna először megjelent a Yankees VIP-páholyában, ezt követően pedig Rodriguez látogatott el az énekesnő jótékonysági eseményére. Annak ellenére, hogy nem járnak, többször is megesett, hogy Rodriguez Madonnánál töltötte az éjszakát, bár az énekesnő csak plátói kapcsolattal és közös spirituális érdeklődéssel magyarázta az események eme sokszínűségét. Később még egy kettőjükről készült szexvideó híre is felröppent, amit azóta sem tekinthettek meg a kíváncsi érdeklődők. Azóta azonban mindketten elváltak, így elméletben semmi akadálya, hogy felvállalják kapcsolatukat, persze, ha csak be nem vallják egyszer, hogy már az együtt töltött titkos randik sem csak közös imádságokkal teltek.