Madonna csajbulival ünnepelt

bry
2008.12.26. 16:10
Madonna hosszú idő után visszatért Londonba, ahol egy hónappal ezelőtti válása óta nem fordult meg. Az énekesnő ennek örömére rendezett egy lánybulit, ahol legjobb barátnőivel, Gwyneth Paltrow-val és Stella McCartney-val beszélte át az utóbbi eseménydús hetek történéseit, többek között valószínűleg azt is, hogy milyen alapon hozták hírbe Jesus Luz brazil modellel.

Madonna turnéja után végre visszatért Londonba, és ennek leginkább két barátnője, Gwyneth Paltrow és Stella McCartney örült. A viszontlátás örömére a lányok csaptak egy hatalmas bulit, ahol végre kibeszélhették az utóbbi hónapok történéseit, amiből volt nem is kevés. Hiszen Madonna túl van egy botrányos váláson, hírbe hozták Alex Rodriguezzel, ráadásul Paltrow házassága a hírek szerint romokban van és már külön is költöztek férjével, Chris Martinnal.

Karácsony katonás rendben

Az énekesnő válása óta egyébként először tért vissza Londonba, ahol barátnői mellett volt férjével, Guy Ritchie-vel is találkozott, aki a Daily Mail értesülései szerint egy rövid beszélgetés után le is lépett fiaival, Roccoval és Daviddel. Igaz a tervek szerint közösen töltik az ünnepeket, mely alkalmából komoly szabályrendszert állítottak fel. Madonna senkinek sem szólhat be, Guy Ritchie pedig köteles Madonna mesekönyvéből felolvasni legalább egy mesét esténként.

McCartney, Paltrow és Madonna

Madonna újabb játékszere egy brazil modell

Az énekesnőt legújabban egy brazil modellel hozzák hírbe, pedig nemrégiben még minden híroldal nagy egyetértésben állította, hogy Madonna Alex Rodriguez miatt hagyta el férjét. Az 50 éves sztár egy ismerőse a napokban magabiztosan kijelentette, hogy Madonna nagyon érdeklődik a modell Jesus Luz iránt, akit a Huffington Post értesülései szerint már meg is kért, hogy nézze meg Sao Paolo-i fellépését. Ugyanakkor ennek a hírnek a valóságtartalma mindenképpen nagyobb, mint az előző szeretőjéről szóló híreknek, hiszen a fiatal modellel már sikerült őket közösen lefotózni.