Madonna 12 pontos szabályrendszerhez köti a láthatást

2008.11.11. 16:05
A brit rendezőt hetek után végre meglátogathatta két kisfia, akiket Madonna hetekkel ezelőtt vitt magával az Egyesült Államokba. Guy Ritchie és gyermekei nagyon örültek, hogy újra láthatták egymást, az énekesnő azonban gondoskodott arról, hogy boldogságuk ne legyen felhőtlen. E-mailben ugyanis átküldte, hogy milyen szabályokat kell betartaniuk a fiúknak a látogatás során. A leendő volt férj állítólag nem mutathatja be hölgyismerősienk a fiúkat, akik csak Kabbala-vizet ihatnak és bioételeket ehetnek.

Guy Ritchie újra találkozhatott két fiával, akiket a jelenleg épp az Egyesült Államokban turnézó Madonna hetekkel ezelőtt magával vitt a tengerentúlra. A nyolcéves Rocco és hároméves David gépe szerdán reggel szállt le London egyik repülőterén, ahol a rendező várta őket. A Sun információi szerint általában a testőrök feladata volna, hogy felvegyék a gyermekeket, de Guy Ritchie már annyira várta, hogy újra láthassa őket, hogy személyesen ment eléjük a gatwicki reptérre. A jelenlévők beszámolói szerint az énekesnő és a rendező vér szerinti kisfia, Rocco hangos "Apu!" kiáltással szaladt oda hozzá, amint kilépett a kapun, és azonnal átöltelte apját, aki három éves malawi kisfiát, Davidet is a karjába vette. „Mindketten nevettek. Guy szó szerint eldobta a kávéspoharat, hogy felszabadítsa a kezét. Látszott rajtuk, hogy nagyon örülnek a viszontlátásnak” – mesélte egy szemtanú.

Az énekesnő, aki többek közt kontrollmániájáról is híres, ezúttal sem bízott semmit a véletlenre és személyi asszisztensével, e-mailben íratott listát férjének, melyek azok a szabályok, amiket a látogatás során be kell tartania. Hogy ezeket a rendező valóban meg is fogadja-e, nem biztos: pár héttel ezelőtt például kijelentette, hogy normális ételeket is akar adni a gyermekeinek, akik szinte csak párolt halat és rizst esznek. Bár a pár eleinte békésen, botrányok nélkül és gyorsan akart elválni, úgy tűnik, hogy azóta meggondolták magukat. Madonna például pár nappal azután, hogy bejelentették a válást, annak a baseball csapatnak a mezét adta Roccóra, amiben állítólagos szeretője, Alex Rodriguez játszik. Guy Ritchie-nek állítólag könnybelábadt a szeme, amikor meglátta fiát az ominózus pólóban, búfejeltésből inkább gyorsan legújabb filmje munkálataiba temetkezik, munka után pedig saját kocsmájában próbálta túltenni magát a történteken.

Madonna 12 pontja

1. A fiúk semmilyen körülmények között nem olvashatnak magazinokat, újságokat és nem nézhetnek tévét, illetve DVD-t.
2. Csak makrobiotikus, vegetariánus és bioételeket fogyaszthatnak.
3. Csak Kabbalah-vizet ihatnak.
4. Kizárólag azokat a ruhákat vehetik fel, amiket Madonna küldött. Ha mégis venni kell valamit, akkor csak természetes alapanyagból készült holmi jöhet számításba.
5. Ha nyilvános helyre mennek, akkor a fiúk kezét fertőtlenítő kendővel kell megtörölni.
6. Nem kaphatnak olyan játékot, amelynek szellemisége vallási vagy etikai szempontból problémás lehet.
7. Guy Ritchie nem beszélhet a gyerekekkel a válásról.
8. A fiúknak naponta háromszor-négyszer az általa meghatározott időpontban le kell jelentkezni anyjuknál telefonon.
9. Ritchie nem mutathatja be a fiúkat új barátainak, különösen azoknak a nőknek, akiket a szakítás után ismert meg.
10. Madonna azt szeretné, ha a fiúk apjukkal töltenének minél több időt, nem pedig a nagyszülőkkel.
11. Ritchie-nek nem szabad engednie, hogy bárki is lefotózza a fiúkat, amíg vele vannak, valamint neki kell gondoskodnia a biztonságukról.
12. Mielőtt David [Banda, örökbefogadott malawi-i kisfiuk - a szerk.] elaludna, Guy Ritchie-nek fel kell olvasnia neki Madonna valamelyik mesekönyvéből.

Forrás: Daily Mail

Ritchie a múlt héten mindenesetre felbérelt egy menő ügyvédet, hogy megpróbálja elérni, válófélben lévő neje ne vihesse a tengerentúlra fiait. Stephen Cobb állítólag olyan ügyekre specializálódott, melyekben a szülők más-más országban kívánnak élni. Madonna tervei szerint végleg az Egyesült Államokba költözne, ahol egyébként lánya, Lourdes édesapja, Carlos Leon is él. Guy Ritchie engedélye - illetve az angol bíróság ilyen rendelkezése - hiányában egyelőre azonban a gyerekek nem maradhatnak vele véglegesen. Az énekesnő, aki állítólag kémkedik is férje után és sms-ben zaklatja őt, időközben további 5 millió fontot ajánlott fel Ritchie-nek - a lelépési díjként kiszabott - 15 millió font mellé, ha ő határozhatja meg, férje mikor és hol láthatja gyermekeiket. Egyik barátja szerint a híresség normális láthatást biztosítana jövendőbeli exének, csak azt szeretné elérni, ha az időpontokat az ő elfoglaltságai alapján határoznák meg.