Az énekesnő az Evita forgatása alatt a nem kék Dunára és a túl kemény vécépapírra panaszkodott, most azonban ismét ellátogat hazánkba, köszönhetően koncertturnéjának. Talán észrevesz néhány változást.

Az énekesnő honlapján jelentette be koncertturnéja, a Sticky & Sweet a további állomásait, és a listán szereplő 22 állomásból - Budapestet is beleértve - 14 város olyan, ahol korábban még sosem lépett fel. A konkrét helyszínről és időpontról egyelőre még semmit sem lehet tudni, valószínűleg februárban teszik közzé a koncertek időpontjait. „Jelenleg még folynak a tárgyalások, a fellépés időpontja és helye várhatóan februárban dől el”, mondta el a Velvetnek a Live Nation Hungary koncertszervező cég munkatársa.

Nézzen képeket a Sticky & Sweet turnéról!

Természetesen az hírről megkérdeztük Steiner Kristófot is, aki a hazai celebmezőnyben az egyik legnagyobb Madonna-rajongónak számít. „Nagyon nagy rajongó vagyok. Nyilván most már kevesebb energiát fektetek ebbe, de éveken keresztül minden újságot megvettem, amiben benne volt. Minden külföldi lapot megszereztem, amiben szerepelt, szépen mappába rendezgettem őket, azt hiszem hét kapcsos mappám telt meg a róla szóló cikkekkel. Korszakok szerint szelektáltam, de most már nem csak ebben merül ki a rajongásom, azóta voltam már Drowned World Touron, Confessions Touron, a Sticky & Sweeten, és Londonban megnéztem egy színdarabban is”, mesélte el Steiner.

Ez nem a legjobb turnéja, csak a legjövedelmezőbb

Arra kérdésre, hogy mindenképpen ellátogat-e a budapesti koncertre, Steiner Kristóf mégsem vágta rá a valódi Madonna-rajongótól várt "IGEN!!!" hisztérikus sikolyt. „Ha úgy alakul, hogy itthon vagyok, akkor mindenképpen elmegyek. De nincs bennem az, hogy „úristen, megőrülök, hogy ott legyek!!!”. Egyrészt azért, mert már láttam, másrészt azért, mert nekem nem ez volt a kedvenc turném”, mondta Steiner, akinek véleményét gyb kollégánk, a Velvet szintén Madonna-rajongó szerzője is osztotta a tavaly szeptemberi párizsi koncert kapcsán.

Madonna most először hosszabbította meg turnéját, valószínűleg azért, mert ez lett minden idők legjövedelmezőbb koncertsorozata. Persze indoklásában nem az anyagi okokra hivatkozik, csupán kifejezi örömét, hogy új és régi helyekre juthat el. „Nekem is az első. Sose volt még ilyen meghosszabbított turném. Nagyon izgulok, amiért újra útra kelek, és olyan helyekre jutok el, ahol még soha nem voltam, vagy visszatérek azokra, amelyeket már szeretek”, nyilatkozta az énekesnő.

Túl kemény a magyar vécépapír

Korábban járt már hazánkban az énekesnő - itt forgatták az Evita című filmet -, így reménykedhetnénk, hogy Budapest is azok közé a helyek közé tartozik, amelyeket szeret, de sajna nem így érez irántunk. „Remélem, hogy lesz lehetősége megszeretnie Madonnának Budapestet, mert az Evita forgatáson híresen nem szerette. Azt mondta, hogy nem is kék a Duna, és kemény a vécépapír. A Duna persze azóta se kék, de a vécépapír azóta már puha”, mesélt a válogatós sztárról a műsorvezető.