horoszkóp

Madonna ismét örök hűséget fogad Guy Ritchie-nek

2008.07.28. 19:30
Kapcsolódó cikkek (1)
Úgy tűnik, hogy az énekesnő és férje mégsem válik el. Sőt, pár hét múlva egy szűk körű ceremónia keretében ismét megerősítik hitvesi esküjüket. Egy ismerős szerint erre minden évben sort kerítenek majd, hiszen a gyerekeik miatt mindenképpen együtt akarnak maradni. Guy Ritchie személyesen cáfolta a szakításról szóló pletykákat, és hozzátette, feleségének köszönhetően másképpen tekint Londonra. Madonna ezzel párhuzamosan gőzerővel és kissé nyűgösen készül világkörüli turnéjára. Egy szakember szerint valószínű egy plasztikai sebész segítségét is igénybe vette a nemsokára 50. születésnapját ünneplő celeb.

Madonna és Guy Ritchie mindenképpen szeretné eloszlatni azon feltételezéseket, miszerint házasságuknak befellegzett és hamarosan elválnak. A Sun információi szerint a pár egy Kabbalah-ceremónia keretében augusztusban, Madonna születésnapjával egy időben ismét örök hűséget fogadnak egymásnak. A közeli barátaik mellett két New York-i rabbit is meghívtak a wiltshire-i birtokukon tartandó ünnepre – írja a lap. Madonna és Guy Richie 2004-ben, negyedik házassági évfordulójuk alkalmából egy titkos ceremónián egyszer már megújította hitvesi esküjét.

A gyerekek miatt

„Minden évben szeretnének tartani egy ilyen vacsorát, ahol biztosítják egymást érzéseik felől. Ez egy nagyon fontos esemény lesz számukra. Mindenkivel tudatni akarják, hogy még mindig szerelmesek egymásba. Em és Guy a rabbik előtt mondanak majd beszédet” – nyilatkozta egy bennfentes, aki szerint a brit rendező biztos viccesre veszi majd a figurát, ám ez nem jelenti azt, hogy ne gondolná komolyan a dolgot. A házaspár ismerőse hozzátette, Madonnáék számára nagyon fontosak gyermekeik, ezért mindent megtesznek annak érdekében, hogy együtt maradjanak. A lap információi szerint a barátok inkább a párterápiára küldték volna a két hírességet, de az énekesnő valami sokkal spirituálisabb megoldásra vágyott. „Egy másik oka is van annak, hogy megrendezik ezt a vacsorát. Guy édesapjának egészsége folyamatosan romlik. Ezért akar Guy Nagy-Britanniában maradni” – tette hozzá a Sun forrása.

Minden rendben

Guy Ritchie szintén cáfolta azokat a pletykákat, miszerint nejével a válópert fontolgatják. „Amennyire én tudom, a házasságom rendben van” – nyilatkozta a People magazinnak a rendező, aki azt is fontosnak tartotta kiemelni, hogy feleségének köszönhetően egészen más szemmel néz Londonra. „Míg egykor kémnek, most már turistának érzem magam. Londonban sokkal jobb turistaként, mint spionként élni” – tette hozzá Madonna férje, aki éppen legújabb filmjét reklámozta egy eseményen San Diegóban. A RocknRolla Nagy-Britanniában szeptemberben, az Egyesült Államokban pedig októberben kerül majd a mozikba. Miközben férje új alkotásával haknizik, Madonna éppen New Yorkban próbál augusztus 23-án induló világkörüli turnéjára – írja a BBC.

Rossz bőrben

Bár látszólag újra szent a béke, az elmúlt pár hónap fizikálisan és mentálisan is megviselte Madonnát. A Sun információi szerint az énekesnő a próbákon meglehetősen nyűgös, sorra rúgja ki a táncosokat, és állítólag az a videó sem tetszik neki, amit Britney Spears-szel forgatott a turné kedvéért. „Britney csodálatosan néz ki, de Em megnézte, és azt mondta az embereinek, hogy vágják ki, mert utálja. Van egy jelenet, amiben Britney úgy tesz, mintha kitépné a haját” – nyilatkozta egy bennfentes. A térdével bajlódó híresség pár napja pedig New York lakóira hozta rá a frászt, amikor smink nélkül, kissé felpüffedt arrcal és dagadó erekkel távozott az egyik Kabbalah-központból. Egy plasztikai sebész a képeket látva a Daily Mailnek azt nyilatkozta, könnyen előfordulhat, hogy a híresség átesett valamilyen szépészeti beavatkozáson. Bár Madonna nem szívesen beszél erről a témáról, egy ismerőse szerint már harminc éves kora óta jár plasztikai sebészhez, és közel az ötvenhez egyre sűrűsödnek a látogatások az orvosnál.