Madonna házassága zátonyra futott

2007.04.23. 10:58
Guy Ritchie csúnyán viselkedik: nem kísérte el az asszonyt Afrikába, most pedig egy titokzatos barna hölggyel lejtett intim táncot.

Madonna és Guy Ritchie házassága válságba került, mivel a rendező egy titokzatos barna hölggyel lejtett intim táncot egy londoni klubban - adta hírül a Femalefirst.

A 48 éves énekesnő - aki jelenleg egy malawi árvaházban tesz látogatást - állítólag meglehetősen rosszul viselte, hogy férje nem kísérte el őt afrikai útjára; a hírek szerint a napokban - egy telefonbeszélgetés során - hangosan veszekedtek. Valószínűleg a férj - egy felkapott londoni szórakozóhelyen mutatott - viselkedése sem könnyített a helyzeten.

Távol az otthontól

A Daily Record szerint egy szemtanú látta, amint a rendező "egy csapatnyi cimborájával érkezett, mulatni akartak aznap este. Guy eleinte még komolynak tűnt, de ahogy fogytak az italok, egyre inkább megszabadult gátlásaitól. Kiszemelt egy hosszú lábú barna nőt a táncolók között, passzoltak egymáshoz. Beszélgetés közben egymáshoz simultak. Bár nem együtt távoztak, de tánc közben nagyon közel kerültek egymáshoz."

A popdíva amúgy sem Londonban képzeli el jövőjét, férje viselkedése pedig nem könnyíti meg a családi béke helyreállítását.