Lindsay Lohan miatt rúgta ki a neje Mansont

2007.01.09. 19:30
Gyógyszerek, paranoia és féktelen partizás, plánehogy mindez Lindsay Lohannal. Dita Von Teese végre megindokolta, miért hagyta el Marilyn Mansont. Mrs. Manson leginkább gyermekre és nyugodt családi életre vágyott. Manson nem tudta ezt nyújtani.
Dita Von Teese
Dita Von Teese azért szakított férjével, Marylin Mansonnal, mert elege lett abból, hogy ura állandóan Lindsay Lohannal bulizgat és már barátságuk puszta megléte is idegesítette.

A burleszktáncos múlt pénteken nyújtotta be válókeresetét kibékíthetetlen ellentétekre és áthidalhatatlan problémákra hivatkozva. Kiderült, hogy Dita már karácsony előtt elköltözött közös otthonukból.

Egy, a modellhez közeli forrás a brit The Sunnak azt mondta, hogy Ditának egyszerűen elege lett a féktelen partizásokból. "Nem elég, hogy Lindsay Lohan folyton telefonálgatott, hogy menjenek el csavarogni meg bulizni, de állandóan partizásra kész emberek állítottak be a házukba.

Lindsay Lohan

Dita ennél már csendesebb életre vágyott: gyereket és nyugalmat szeretett volna. Meg is mondta Mansonnak: tegye rendbe magát vagy elhagyja! Sajnos semmi nem változott."

Gyilkos takarító

A "Porcelánbaba" meg is tartotta fogadalmát: karácsonykor lelépett és szilveszterre már be is adta válókeresetét.

A femalefirst.co.uk értesülései szerint Manson az utóbbi időkben paranoiddá vált a gyógyszerektől és drogoktól, amiket házassága alatt is szedett. Egy sokat tudó forrás arra is kitért, hogy az énekes egy ízben azt képzelte, hogy a takarító meg akarja ölni őt.

Marilyn Manson

Rövid románc

A pár 2005. decemberében házasodott össze egy ír kastélyban. A majdnem egy évig tartó házasság alatt két macskát és két tacskót szereztek be. Nem tudni a kisállatokat mennyire viseli meg a válás, egy biztos: a négy állaton testvériesen lehet osztozni.

A 38 éves Marilyn Manson - polgári nevén Brian Hugh Warner - egy évvel ezelőtt, decemberben vette feleségül a nyilvánosság előtt leginkább barokk porcelánbabaként megjelenő Heather Sweetet, aki a kapcsolatuk előtt szűkebb körben, az éjszakában volt ismert.