Mary Zsuzsi exe szerint Klapka György folyton hazudik

2009.01.31. 17:51
Miután az énekesnő összejött egy nála negyven évvel fiatalabb fiúval, volt férje kiteregette a családi szennyest, és azt állította, hogy ex felesége ki akarja őt semmizni, ráadásul alkoholista és rossz az ágyban. Mary Zsuzsi egykori szerelme, Kelemen Szabolcs szerint az üzletember minden szava hazugság, és nem ez az első eset, hogy le akarja járatni volt feleségét.

Miután Klapka György számtalan intim és kínos információt közölt volt feleségéről, Mary Zsuzsi egykori kedvese, Kelemen Szabolcs levelet írt szerkesztőségünknek, amit változatlan formában közlünk.

"Tisztelt szerkesztők, kedves olvasó! Olvastam egy cikket amelyben Klapka Gyuri próbálja Mary Zsuzsi tekintélyét aláásni, és megint bőszen rágalmazza sok mindennel. Ehhez szeretnék hozzászólni. Sosem értékeltem kifejezetten nagyra, hogy bulvárlapokban szerepeljek, ezért a lehető legkevesebb betekintést engedtem a lapoknak, és más médiumoknak kapcsolatunkba Zsuzsival. Ennek ellenére Gyuri mindenféle pitiáner hazugsággal vádolta Zsuzsit már akkor is, például azzal, hogy felelőtlen gyerekneveléssel kapcsolatban, és más nonszensz hazugsággal is, amit még bíró előtt, eskü alatt is képes volt megismételni. Azt a nőt akarja lejáratni, akinek köszönheti a gyerekeit, és a vagyonát, aki önzetlenül feláldozta magát Németországban, táncolt, bárokban lépett fel, hogy Gyuri a kezdőtőkéjét összegyűjthesse.

Öt évig voltak együtt

Engem nem háborít fel, amit újabban összehordott, mert hiteltelen a manus. Ordít róla, hogy féltékeny mint egy kamasz, aki tétlenül nézi, ahogy gyerekkori szerelme másokkal érzi jól magát. Azt sem hiszem, hogy Zsuzsit annyira meg kellene védeni, mert akik képesek belelátni az emberekbe, azok úgysem foglalkoznak ilyenekkel, és tudják, hogy mire kell és mire nem érdemes odafigyelni. Mégis engedtessék meg nekem, hogy azoknak, akiket elbizonytalanított Klapka, pár éve lezárult, ötéves kapcsolatunk alapján eláruljak pár dolgot, ami szemben áll a Gyuri véleményével.

Először is, ha tehetséges és rátermett a férfi, akkor nincs rossz nő az ágyban, csak ügyetlen szeretők okoljak a nőket. Másodszor azzal kapcsolatban amit róla mondott, hogy "mindig ivott, kivéve amikor várandós volt". Nos, azalatt az 5 év alatt, míg mi együtt voltunk mindketten kerültük (utáltuk) az alkoholt, és csak ritkán, egy-egy vacsoránál koccintottunk egy pohár jó minőségű vörösborral. Zsuzsi mindig vezetett, és egyébként sem szerette az alkoholt. Önmagától olyan vidám és önfeledt, nem kell neki a lámpaláz leküzdésére sem semmi "külső erőforrás". Emiatt ez egy nagyon gyenge próbálkozása az öregnek... Azóta, hogy pár éve már nem vagyunk együtt, nem tudom mennyire változott eme szokása, de feltételezem, hogy Gyuri kisebbségi komplexusa erősebb, mint Zsuzsi alkoholizálásra való hajlama. :) Ennyit szerettem volna mondani. Üdvözlök mindenkit Kínából!"