horoszkóp

Madonna Iggy Pop testében él tovább

2007.09.29. 18:01
Madonna szigorú diétát követ és a Pilates jóga megszállottja. Annyira túlzásba vitte a diétát és az edzést, hogy már jobban hasonlít Iggy Popra, mint önmagára. A Daily Mail megkérdezett néhány szakértőt arról, hogy mi a véleményük Madonna állapotáról.

Dr. Alex Karidis plasztikai sebész szerint az énekesnőn krónikusan kevés zsír van, ami egyértelműen megállapítható a fotókról. A túlzott diéta és a megszállott sportolás eredménye, hogy bizonyos testrészein a csontok kitüremkednek, ezáltal a doktor szerint sokkal vékonyabbnak tűnik, mint amilyen valójában. Normális esetben a sebészek a test más területeiről vesznek le zsírt, hogy ott pótolják, ahol kell, de ez nála nem lehetséges, hiszen minden van rajta, csak zsír nincs.

Meglepő módon Janey Holliday személyi edző szerint is Madonna vékony és izmos testalkata a túlerőltetett, önsanyargató edzés eredménye. Minden nap három-négy órát jógázik vagy lovagol, mindemellett anyukaként is nagyon elfoglalt, úgyhogy nem pihenhet túl sokat. "Néhányan irigykednek rá, és azt gondolják, nagyon jól néz ki, de véleményem szerint inkább már megszállottan edz, és ezért túl izmosnak vélem" - mondta el Holliday a Daily Mailnek. "Nem értem, miért nem lehet méltósággal és szépen megöregedni. Több, mint 100 nőnek tartok edzéseket hetente és szerintem valami nagyon megváltozott a gondolkodásukban. Nem kell az izmos és ultravékony alakhoz ragaszkodni folyton. Az számít, hogy fitt és egészséges legyen valaki. A testnek pihennie is kell, különben a túlzott sport megárthat, hiszen ilyenkor a test kiég, elkezdi használni a tartalékait és felemészti magát. Ez idő előtti öregedéshez vezethet, ami a bőrön és a csontszerkezetben is megmutatkozik majd."

Halat és sajtot Madonnának!

Dr. Russell Emerson bőrgyógyász szerint Madonna kezei a legárulkodóbbak - csontosak, ráncosak, úgy néznek ki, mintha egy sokkal idősebb nő kezei lennének. Elmondta, hogy a kollagénveszteség miatt elvékonyodik, összeesik a bőr, ezen kívül Madonna kezein az erek is nagyon kitüremkednek, melynek a túlzásba vitt edzés az oka. Ha felszedne egy pár kilót, valószínűleg ezek eltűnnének.

Jo Hansford fodrász szerint az énekes hajszínét túl gyakran változtatja, amitől minden egyes festésnél károsodik, elveszti rugalmasságát és a fényét. Ezen kívül a szigorú, proteinhiányos, makrobiotikus diéta sem tesz jót neki. Több vitamint, természetes olajat és proteint kéne bevinnie a szervezetébe. Hansford azt sem érti, hogy miért ragaszkodik óriási lenövéseihez, ami "vagyány lehet egy tini rocksztáron, de egy 49 éves nő egyszerűen csak ápolatlanul fest ilyen hajjal."

Mit eszik Madonna?

Nagyjából semmit, de ha mégis, akkor gabonaféleséget, zöldséget, hüvelyeseket és magvakat rágcsál, desszertnek pedig egy jó kis B12 injekciót lő be magának. Ezzel nincs is probléma, amíg sok friss zöldséget fogyaszt az ember, de ha nincs meg az egyensúly és túl sok olajos magvat eszik, akkor az meg fog látszani a bőrön, ami fakóvá és sápadttá válik. "Több rostos ételt kéne fogyasztania, főtt vagy friss zöldséget és gyümölcsöt. Nem lenne ilyen sápadt, és a hajának is jót tenne." Gareth Ewards táplálkozás szakértőnek minden bizonnyal igaza van, bár a paradicsom és a barack a lenövésen biztos nem segít.