Medveczky Ilona ragaszkodik a próbabugyihoz

bry
2008.12.06. 16:24
A 67 éves díva nem hagyta, hogy befogják száját, kitalálta, hogy orvosával mondatja el azt, amit ő nem ejthet ki a száján az RTL Klubos szerződése miatt. Medveczky tudatta, a kritikáját és szókimondását kollégáinak megtiszteltetésnek kéne vennie. Kifejtette, hogy Náray Tamás saját magát járatta le azzal, hogy kiteregette az ő ruhapróbálgatási szokásait, és szerinte ideje lenne, hogy beszerezzen néhány próbacipőt és próbabugyit.

Medveczky Ilona úgy tűnik, nem tett le arról, hogy az RTL Klubon köszörülje nyelvét. A művésznő ugyan már betartja szerződését, mely a televíziós csatornához köti, nem kiabál kígyót, békát a Szombat esti lázról. Azonban Medveczky Ilona így is talált kiskaput, orvosán és barátain keresztül teszi közzé lesújtó véleményét.

Minden probléma forrása

A Velvet megkeresésére a művésznő orvosa, Dr. Balogh György elmondta, a televíziós csatorna és Medveczky Ilona feszült viszonyának az oka egyértelműen az egykori táncosnő Szombat esti láz adásában bemutatott táncelőadása volt. Medveczky Ilona szócsöve szerint sosem hangzott el olyan kijelentés betege szájából, hogy ő ott lépne fel utoljára. Ez ugyanis több ok miatt is lehetetlen: a 67 éves díva biztos, hogy nem egy ilyen tánccal zárná le karrierjét, hiszen egy ilyen eseményre sokkal jobban felkészült volna, és a produkció még ennél is látványosabb lett volna. Ráadásul, ha kap egy méltó felkérést, akkor úgyis parkettre lép, tehát nem is lehet tudni, mikor lesz az utolsó tánc.

Nézzen képeket a díváról!

Szókimondásával tiszteli meg kollégáit

A másik kardinális kérdés a művésznő számára a fellépőruhája volt. Balogh doktor elmondta, hogy Medveczky Ilona teljesen jogosan fogalmazta meg nemtetszését, hiszen Náray Tamás nem jelmeztervező, így érthető, ha elsőre nem olyan ruhát javasolt, ami a művésznő szerint is alkalmas lett volna a táncához. Ráadásul a díva az orvosa szerint egyenes ember, ezért azonnal megmondja, ha valami nem tetszik neki. „A szókimondásával megtiszteli a többieket, aki ez sértésnek veszi, az nem ismeri. Akivel ugyanis nem akar foglalkozni, azon egyszerűen csak átnéz”, mondta Balogh György, utalva arra, hogy jelen esetben is csupán arról volt szó, hogy Medveczky a produkció érdekeit tartotta szem előtt, nem pedig kollégái lelkivilágát.

Nem csak próbacipő kell, hanem próbabugyi is

Természetesen Medveczky Ilona Náray Tamás kirohanására is reagált doktorán keresztül. A művésznő szerint a divattervező saját magát járatja le azzal, hogy kiadja szalonjának vendégeit, így azt, amikor ő bugyi nélkül érkezett ruhát próbálni. Hiszen senki sem szeretné másnap visszahallani, hogy milyen fehérneműben (vagy éppen anélkül) látogatott el ruhapróbára. A díva egyúttal jó tanácsot is megfogalmazott Náray számára, mely szerint a divattervezőnek be kéne újítania egy próbacipőt a ruhák próbáihoz. Medveczky szükségesnek érzi néhány tartalék próbabugyi beszerzését azok számára, akik anélkül érkeznek nagyestélyi ruhájuk kiválasztásának színhelyére.

Büntesse meg az RTL Klub Nárayt is

Medveczky Ilona szerint egyébként az RTL Klubnak nem csak őt kellene megbüntetnie a csatornaellenes kirohanásaiért, hanem a divattervezőt is, azonban a Velvet megkeresésére Rényi Ádám elmondta, Náray Tamásnak nem kell semmilyen szankcióra sem számítania a nyilatkozata miatt. Egyúttal visszautasította Medveczky azon állítását, miszerint a csatorna egy csokor orchideával kért volna bocsánatot a művésznőtől. Rényi elmondása szerint valóban kapott a művésznő egy csokor virágot, de azt nem engesztelésnek szánták, csupán arról van szó, hogy az első adás szereplőinek ezzel az apró gesztussal kedveskedtek fellépésük alkalmából.