Medveczky Ilona úgy érzi, hogy az RTL Klubnál mosolygós gyilkosok veszik körül, akik a háta mögött kígyót-békát kiabálnak rá, szemtől szemben pedig királynőként kezelik. A csatorna képviselői sem bánnak kesztyűs kézzel a művésznővel. A botrány vége az is lehet, hogy Medveczky Ilonát kirúgják a Szombat esti láz zsűrijéből.

Szóban figyelmeztette Medveczky Ilonát az RTL Klub vezetése, hogy megsértette a szerződést, amely a Szombat esti láz című műsorhoz köti - állította a Blikknek Rényi Ádám, a csatorna szóvivője. Láthatóan elege van már a művésznőből a produkció vezetőségének. Arra is felhívták a figyelmét, hogy következményei lehetnek a konfliktusoknak. "Legtöbbször ellentmondásba keveredik magával. Először azt mondta, hogy a falatnyi fellépőruhát is mi erőltettük rá, holott nem volt hajlandó felvenni a Náray Tamás által tervezett nadrágkosztümöt. A műsorban való fellépésének pontos idejére sem emlékzetett, holott azt már nyáron megbeszéltük vele. Minden alap nélkül becsmérlő megjegyzéseket tesz az RTL Klubra, ezért fontolgatjuk, hogy megköszönjük neki a közös munkát" - fakadt ki Rényi.

Medveczky Ilona teljesítményét lepontozta az RTL Klub

Medveczky Ilona - akiről nemrég derült ki, hogy Ivan személyében egy fiatal udvarlóval büszkélkedhet - ezzel szemben azt állítja: olyan ügyvédei vannak, hogy nem tudják őt megszorongatni. A botrány akkor kezdődött, amikor a Szombat esti lázban Ördög Nóra műsorvezető bejelentette, hogy a revüdíva most utoljára mutatja meg tánctudását.

Medveczky Ilona már akkor felháborodott, azóta csak elmérgesedett a viszony közte és a csatorna vezetése között. "Milyen alapon döntik el, hogy mikor lépek fel utoljára? Ha színvonalas felkérést kapok, akkor a jövőben is táncolni fogok, ha az egy másik csatorna, akkor is. Vagdalkoznak a hátam mögött, közben szemtől szemben királynőként kezelnek. Úgy érzem, mosolygó gyilkosok között járok" - nyilatkozta a revü egykori királynője.