Ki legyen az idei év hangja?

2008.10.15. 12:35

Közel tízezren indultak el a versenyen, mostanra pedig már csak tíz versenyző maradt, akik szombaton a Megasztár színpadára léphetnek. A tét ismét óriási, hiszen a legjobbat a lemezszerződés mellett sok más ajándék illeti majd a megmérettetés után. Ugyan messze még a vég, de mi kíváncsiak vagyunk arra, hogy olvasóink szerint ki a legesélyesebb énekes a fődíj elnyerésére. Önön a sor, hogy eldöntse, kit szeretne 2008 legjobb énekesének! Legyen Ön a zsűri, és értékelje 1-10-ig a bennmaradt dalnokokat!

A szavazásnak vége

01. Tóth Lüszi

A 13 éves kislány 7. osztályos tanuló Kaposváron. Az egyik legfontosabb dolog az életében a zene. Apukája kürtös, anyukája pedig zongoratanár - ő tanítja már kiskora óta énekelni. A másik nagy szenvedélye a lovaglás, kedvenc lovát Csinosnak hívják. A Megasztárba azért jelentkezett, mert szeretne még fejlődni, szeretne egy jó énektanárt és jó lenne, ha egy egész ország megismerné a hangját. Eddig kizárólag iskolai rendezvényeken lépett fel.

Még nem érkezett szavazat

02. Nkuya Sonia

1990-ben született, magyar anyának és kongói apának köszönheti bőrének világosbarna színét. Hétéves korában már színházakban játszott, de 12 évesen belekóstolt az éneklésbe és eltávolodott a színjátszástól. 15 éves volt, amikor megismerkedett az R-Go zenekarral, akik felajánlották, hogy legyen a vokalistájuk. Pár konfliktus után jobbnak látta, ha a saját útját járja. A Megasztárba azért jelentkezett, mert saját zenekarának fiú tagjai túlságosan el vannak foglalva.

Még nem érkezett szavazat

03. Lakatos Krisztián

A 18 éves szegedi srác generációkra visszamenő zenész családból származik. Saját swing zenekara van, nagy kedvence Frank Sinatra. Olyan szinten közel áll hozzá a dallamvilág és a környezet, hogy az egész Sinatra-repertoárt tökéletesen elsajátította. A családi háttere miatt zeneileg nagyon képzett: konzervatóriumba jár ütős szakra.

Még nem érkezett szavazat

04. Balogh Imre

A 23 éves debreceni versenyző divatstílus-iskolát végzett, a kreatív dolgok iránt érdeklődik az éneklés mellett. A Megasztárt óriási lehetőségnek tartja, hogy végre kitörjön, de már azt csodának tartja, hogy egyáltalán részese lehet a műsornak. Családjától külön él, de pont a szomszédságukban. A srácot több fórumon is megvádolták már azzal, hogy meleg. Imrét ez felháborítja és mindent tagad, azt mondja, igenis nagyon szeretik a csajok.

Még nem érkezett szavazat

05. Fekete Dávid

A győri srác leginkább a színészettel kacérkodik: Gór Nagy Mária Színitanodájába jár, kedveli a musicaleket. A Megasztárban is leginkább ebből a műfajból mazsolázgatott, most viszont a zsűri ragaszkodik ahhoz, hogy másik arcát is megmutassa a versenyben, amitől ő leginkább ismeretséget remél. 21 éves, öt féltestvére van, és saját bevallása szerint nagyon sok mindent köszönhet az édesanyjának, aki 15 éves kora óta támogatja és tereli a zenei pálya felé.

Még nem érkezett szavazat

06. Szecsődi Károly

A 16 éves balatonkenesei fiú Veszprémbe jár szakközépiskolába és nagyon érzékenynek vallja magát. A zene iránti rajongása mellett időt szakít a festészetre, és verseket is szokott írni. Tavaly veszítette el az anyukáját, aki énekesnő volt, és akitől a tehetségét örökölte. Miatta jelentkezett a Megasztárba.

Még nem érkezett szavazat

07. Bencsik Tamara

Két éve él Budapesten, de Szerbiában született és ott is nevelkedett a 21 éves lány. A Balkán Express nevű zenekarával szerb autentikus zenét játszanak magyar nyelven, általában fesztiválokon lépnek fel. Mindig jókedvű, sokat mosolyog, Dér Heni az egyik legjobb barátnője. Amikor csak teheti, hazautazik az anyukájához. Szeretné megnyerni a versenyt, bár szerinte ez a legerősebb mezőny az összes eddigi közül.

Még nem érkezett szavazat

08. Thank Hien

Vietnami szüleivel gyermekkora óta Magyarországon él. A 14 éves soproni lány az R&B irányzat rajongója, kedvencei közé tartozik Beyoncé és Christina Aguilera. Hagyományos vietnami családban nőtt fel, édesapja alig beszél magyarul.

Még nem érkezett szavazat

09. Ásós Attila

A magyarbánhegyesi versenyző 250 kilométert utazott azért, hogy felléphessen a színpadra. A zenénél csak egy dolgot tart fontosabbnak az életében: a kislányát - amennyi időt csak lehet, együtt töltenek. Úgy gondolja, hogy a Megasztár tökéletes lehetőség arra, hogy végre a saját dalaival rukkolhasson elő, hogy megmutathassa, mi szól belőle igazán.

Még nem érkezett szavazat

10. Király Viktor

A 24 éves fiatal énekes 16 éves kora óta él Magyarországon, akkor kezdte el a nyelvet is tanulni. Két testvére van: Benjámin és Linda - aki Amerikában is közismert énekes. Király a testvérével közösen alapította meg a Face to Face nevű együttesét, saját dalokat is szerez már, noha végzettségét tekintve webgrafikus, és egyébként angolt tanít egy iskolában.

Még nem érkezett szavazat