horoszkóp

Szerelem, bukás és zsüriváltás a Megasztárban

2005.06.07. 11:10
Palcsó Tomi és Tóth Gabi összeköltöznek, Galambos Dorinát sorozatosan meghúzzák a forgalmi vizsgán, Somát és Bakácsot pedig Szulák és Para-Kovács váltaná a Megasztár-zsüriben.

A Megasztár legújabb szerelmespárja, Tóth Gabi és Palcsó Tamás a szülők ellenzése dacára is összeköltözne - értesült a Blikk. Egyelőre azonban épp elég nekik az, hogy a koncertturné miatt napi tíz órákat töltenek együtt, ha pedig későn érnek haza a buliból, Gabi nővére, Tóth Vera pesti albérletében alszanak.

Sülve-főve-koncertezve

#alt#
Tóth Gabi
A 17 éves Tóth Gabi és a 19 éves Palcsó Tamás szülei ugyan örülnek az új szerelmespárnak, mert szerintük jó hatással vannak egymásra, de azt egyelőre nem szeretnék, ha a fiatalok azonnal össze is költöznének. A Megasztár-koncertturné mellett Palcsót az érettségire való felkészülés köti le, Tóth pedig folytatni szeretné a középiskolát, amit a verseny miatt félbehagyott.

A szőke nő harca a gép ellen

Galambos Dorina, Pély Barnabás barátnője is koncertturné előtt áll: most jelenik meg első nagylemeze, rajta az Instant nő című dallal, melyhez már klip is készült. Az azonban nem valószínű, hogy saját autójával indulna koncertturnéra: képtelen ugyanis megszerezni a jogosítványt, írja a Mai Nap. Az első Megasztárban még fekete hajú lány azóta szőkére vette a figurát, és ilyen minőségében már háromszor húzták meg a forgalmi vizsgán; kedden próbálkozik negyedszer. Ezúttal új megközelítéssel kísérletezik: most nem a fővárosban, hanem Vácott próbálja letenni a vizsgát, mert szerinte vidéken kevésbé szigorúak a vizsgabiztosok.

Elmondása szerint főleg az irányjelzés okoz problémákat számára - legalábbis első két vizsgáján ennek hiánya miatt bukott meg, harmadszor pedig mert behajtott egy kizárólag célforgalom számára bejárható utcába. Sokszor le is fulladt, de ez a jövőben már kevésbé fenyegeti: ha sikerül letennie a jogsit, automata sebességváltós gépkocsit akar venni.

Soma és Bakács helyett Szulák és PKI

#alt#
Bakács Tibor Settenkedő
A TV2 eközben már tervezi a Megasztár következő szériájának elindítását, amire már toborozzák a versenyzőket. Az azonban már most biztos, hogy az új szereplőket részben - vagy teljesen - új zsüri fogja elbírálni: Soma és Bakács Tibor Settenkedő már bejelentette, hogy nem vállalják a következő szériát. Az énekesnő arra hivatkozott, nem akar egy szerepbe beleragadni, Bakács pedig arra, hogy a csúcson akarja abbahagyni. A műsor szerkesztősége már keresi a lehetséges utódokat, és a Színes Mai Lap információi szerint ennek során Szulák Andrea és Para-Kovács Imre neve is felmerült. A műsorvezetőnő úgy nyilatkozott, egyelőre nem kapott felkérést, de ha megkeresnék, elgondolkodna a felkérésen. Para-Kovács a lapnak úgy fogalmazott, nem utasít vissza semmit azonnal, bár egyelőre még ő sem kapott megkeresést, majd sietett leszögezni, hogy figyelemmel kísérte a műsort, és Boogie-pártinak vallotta magát.

Egyelőre a zsüri további tagjainak helye sem biztos: Presser Gábor még nem nyilatkozott, és elképzelhető, hogy Pély Barna és Pierrot helyére is új tagokat keres a TV2. A Megasztár sajtóreferense, Magyar Rita szerint még nincs döntés arról, mikor indul a verseny következő szériája, és hogy mi lesz a zsüri összetétele.