A volt spice girl Eddie Murphyvel történt botrányos szakítása után végre megtalálta a legújabb igazit egy hollywoodi producer személyében. A "Beverly Hills-es faszról" pedig már hallani se akar.

Melanie Brown eléggé nehezen vette azt a kanyart, amikor Eddie Murphy tapló módon kidobta, és nem akarta elismerni állítólag közös lányukat. A színész DNS tesztet követelt, bizonyítandó, hogy Angel Iris nem az ő gyereke. Az énekesnőnek egyébként már van egy nyolcéves lánya, Phoenix, ő valóban nem a színésztől van.

Eddie a hegyről, aki beveri egyből

Az énekesnő, aki nemrég még vigasztalhatatlannak tűnt, most - szülés után mindössze hat héttel - úgy tűnik, nem csak régi formáját nyerte vissza, hanem vigasztalásra is talált egy új pasi személyében. A szerencsés nyertes Stephen Belafonte hollywoodi producer - írja a The Mirror -, akiről Brown elragadtatva nyilatkozott egy barátjának: “Imádom Stephent, nagyon jó hozzám. Boldog vagyok vele, nagyon szórakoztató. Minél kevesebb szó esik arról a Beverly Hills-es faszról annál jobb.”

Jól néz ki, pedig szült

Egy lesifotósnak egy Los Angeles-i parkban sikerült lekapnia Brownt új pasijával, és egy kislánnyal, aki valószínűleg Belafonte lánya. Ezen kívül látták még őket együtt egy felkapott bárban is hétfőn. Egy szemtanú szerint: “Jól néztek ki együtt, és egyfolytában egymással voltak elfoglalva. Mel nagyon jól néz ki, hihetetlen, hogy nemrég szült.”

Hírek szerint a Spice Girls karácsonykor újra összeáll, a gázsijuk a Bizarre szerint fejenként egymillió font, vagyis majdnem négyszáz millió forint lesz.