Eva Mendes mégis villant Calvin Klein parfümreklámjában

2008.08.05. 12:50
Hiába cenzúrázta az amerikai média a színésznő mellbimbóját, mégis előkerült az új Calvin Klein-illat reklámjának vágatlan verziója, amelyben egy pillanatra feltűnik Eva Mendes teljesen fedetlen keble. A celeb örül, hogy a cenzorok túl provokatívnak találják a hirdetést, míg a spot egyik készítője felháborítónak tartja, hogy az amerikaiak ennyire álszentek. Fabien Baron szerint az Egyesült Államoknak új elnökre van szüksége.

Felkerült az internetre annak a reklámnak az eredeti verziója, amit az amerikai cenzorok túl szexinek találtak a meztelen Eva Mendes kivillanó mellbimbója miatt. A liveleak.com információja szerint az ominózus tévéreklám újravágott változata is csak este kilenc után kerülhet a képernyőre a nyári időszak alatt. Fabien Baron, az új Calvin Klein illat, a Secret Obsession reklámjának egyik készítője a következőket nyilatkozta az üggyel kapcsolatban: „Ennek az országnak egy új elnökre van szüksége, nagy a zűrzavar. Annyira szánalmas és felháborító, hogy mennyire álszent lett ez az ország. Azzal nincs semmi probléma, hogy a gyerekek végignézik, ahogy embereket lőnek le? Szerintem most inkább a szeretet igéjét kellene hirdetni. Eva egy kicsit szexis, de nem provokatív”.

A színésznő örül annak, hogy a reklámot cenzúrázták, hiszen ez is azt bizonyítja, hogy jó munkát végeztek és egy igazi, hamisítatlan Calvin Klein hirdetést sikerült megalkotniuk. „A reklámban tulajdonképpen egy ágyon hentergek, ennél nem csinálok többet. Amióta az eszemet tudom, rajongok a Calvin Klein reklámokért. Szeretek nagyon nőies lenni. Imádom a ruhákat, a szoknyákat és utálom a farmernadrágokat. Szerintem egy nőt a magabiztosság tesz szexivé” – olvasható Mendes nyilatkozata a Sun oldalán. Eva Mendes akkor lett a Calvin Klein reklámarca, amikor bevonult az elvonóra. A cég állítólag azért döntött a celeb mellett, mert szerintük hitelesen mutatja be a szexi, provokatív Calvin Kleint. A színésznő a Secret Obsession parfüm mellett a Seductive Comfort nevű fehérneműket is népszerűsíti.

Eva Mendest, aki állítólag elégedett az alakjával, az utóbbi pár hónapban többször is láthattuk meztelenül a filmvásznon kívül is. 2007 végén Alicia Silverstone, Dita Von Teese és Pamela Anderson nyomdokaiba lépett, amikor levetkőzött a PETA egyik szőrmeellenes kampányához. Pár hónappal később kicsit szajhásra vette a figurát a májusi Vogue egyik fotósorozata kedvéért. A magazinban szereplő képeket ugyanaz a fotós, Steve Meisel készítette, aki a Calvin Klein Seductive Comfort-kampányhoz is lencsevégre kapta Mendest. A színésznő mellbimbóit kis híján a La boite a Questions című francia műsorban is megcsodálhattuk, ugyanis az adás felvételén a celeb egy meglehetősen provokatív ruhában jelent meg.