Celeb vagyok, dugj meg itten!

2008.10.09. 21:35
Amennyiben a Celeb vagyok ments ki innen követi az eredeti mentet, valakinek valakivel ágyba kell kerülnie, merthogy valóságshow dugás nélkül félkarú óriás. Az eredetiben Peter Andre és Jordan jött össze, ráadásul örökre, úgyhogy Benkő Dániel paplan alatti recskázásnak látszó mozdulata nyilván csak a kezdet. De kidugja meg Dér Henit?

Jordan, vagyis Katie Price, a kebelcsoda, az angol I’m a Celebrity, Get Me Out of Here című műsorban talált rá mostani férjére, a nyálas énekesként ismert Peter Andréra. A nézők nyomon követhették a pár összecsiszolódását és az erotikus jelenetekbe is betekintést kaphattak. Jordan egy tévéműsorban azt is bevallotta, hogy már a dzsungelshowban, egy függőágyban is szeretkeztek Peter Andréval.

Jelen pillanatban egy argentin őserdő mélyén tartózkodik Győzike, Czene Attila, Bárdosi Sándor, Benkő Dániel, Mark, Horváth Éva, Soma, Szabó Patrícia, Falusi Mariann és Dér Henrietta a Celeb vagyok, ments ki innen magyar változatában. Márpedig nem csak a Bár 2.0 óta közismert, hgy szex nélkül nincs valóságshow, de ki szexelne a dzsungelben a hazai felhozatalból? És kivel?

Czene és Horváth Éva lenne az álompár

Czene Attila még indulás előtt a Velvetnek kijelentette, hogy számára a felesége a legszebb nő, ezért rá sem fog nézni másra. Mi mégis azt mondjuk, hogy az olimpiai bajnok úszó és az egykori szépségkirálynő, Horváth Éva jó párost alkotnának, bár szinte biztos, hogy nem örvendeztetnek meg minket szaftos szexjelenetekkel.

Somának természetesen Benkő Dánielt szánjuk, mindketten híresek arról, hogy szeretik kitárgyalni hálószobatitkaikat. Reméljük Somát nem fogja akadályozni a Benkő Dániellel való flörtölésben az az aprócska körülmény, hogy férjezett asszony, bár Soma sosem állította, hogy monogám lenne. Benkő mindenesetre már kifejtette, hogy bejönnek neki Soma nőies idomai.

Esélyesek

A nézők valószínűleg előszeretettel ülnének le a képernyők elé, ha a birkózóból lett celeb, Bárdosi Sándor a rendszeresen pasigondokkal küzdő Dér Henit próbálná becserkészni. Az énekesnő 22 éves és sok férfi rajong a külsejéért is. Legutóbb Jáksó László jelezte, hogy mit csinálna az énekesnővel, és meddig. Igaz, akció vagy nem volt, vagy azóta is titok.

A nyálas dalszövegeiről elhíresült Marknak kellene adni egy esélyt, hátha meg tudja hódítani Szabó Patrícia, a Cosmopolitan főszerkesztőjének szívét, vagy legalábbis az azt borító hámréteghez közel kerül. Ha hasonlóságokat kell keresni közöttük, ott a divat, hiszen mindketten szeretnek öltözködni. Patrícia ráadásul az ultratrendi cicáknak szóló magazin főszerkesztője, biztosan tudna újat mutatni Marknak.

A nagy kérdés, hogy ki tudná elviselni Győzikét? Talán Falusi Mariann? Érdekes párosítás, de nem túl reális. Győzike inkább a vékonyabb, „sukár” hölgyekre bukik, különösen, ha dákót lehet beléjük dugni. Horváth Éva, Dér Henrietta vagy éppen Szabó Patrícia is esélyes lenne, de gyanítjuk, hogy bármilyen akciózás után hazatérve Bea asszony megszabadítaná a roma showmant a maradék férfiasságától is, ráadásul ugrana a felhalmozott vagyon is, merthogy Győzike mindent hagyhatna ott az asszonynak, de ő ehhez túl okos üzletember.

Benkő azzal csinálta, akit igazán szeret

A celebek az eddig látottak alapján nehezen viselik a körülményeket, főleg egymás társaságát. Persze lehet, hogy az összezártság románcot szül. Benkő Dániel már létesített is szexuálisnak nevezhető kapcsolatot, mégpedig azzal, akit a világon a legjobban szeret, vagyis magával. A paplan alatti léggitározás mindenesetre alaposan felkavarta a kedélyeket a táborban.