horoszkóp

Dokumentumfilmben leplezik le Heather Millst

2008.04.24. 08:55
A Paul McCartney volt nejéről szóló dokumentumfilmben régi barátnője azt állítja, hogy már a gimiben kurválkodtak. Édesapja is leleplezi Mills sanyarú gyerekkoráról szóló meséit és házivideókkal bizonyítja, hogy lánya igenis boldogan nőtt fel.

A Channel 4 nevű tévécsatorna készített egy dokumentumfilmet Heather Millsről „Ami tényleg megtörtént” címmel, amiben Mills édesapja és egy régi barátnője is megszólal múltjával kapcsolatban. Denise Hewit, Heather Mills egy régi barátnője azt állítja a filmben, hogy a középiskolás éveik alatt prostituáltként dolgoztak, és az anyagi támogatásokat teljes körű szexuális szolgáltatással és leszbikus jelenetekkel hálálták meg. „[Kerry] Packer„ [Ausztrália egyik leggazdagabb embere volt egy időben] és az egyik Saudi herceg voltak a nagy halak” – idézte a sawf.org Hewittot a Channel 4 tévécsatorna dokumentumfilmjéből.

A régi barátnő hozzátette, hogy ha még ezt bizonyítani is tudná, az nagyon sokat ártana Mills [amúgy sem túl fényes] hírnevének. Hewitt vallomása szerint neki és Millsnek nagyon csúnya múltja van. „Belevágtunk a középiskolás prostitúcióba és egy csomó ékszert kaptunk ajándékba.” A FemaleFirst a hölgy vallomásából azt a részt emelte ki, amelyben azt állítja, hogy hogy a leszbikus hancúrozásokért, amelyket együtt vállaltak több 10 ezer fontot (3,1 millió forint) kaptak alkalmanként. „Általában leszbi jelenetet kértek, mert a pasik 99,9 százaléka imádja nézni, ahogy két lány nyalja-falja egymást.” Már nem először kerültek napvilágra olyan híresztelések, amelyek Mills erotikus múltjára vonatkoznak, de a mostanában anyagi problémákkal is küzdő exmodell visszautasított minden olyan állítást, melyek szerint call girlként dolgozott régebben.

Heather Mills

Kamu a zaklatott gyermekkor is

Heather Mills édesapja is megszólal a dokumentumfilmben és lánya állításait gyerekkoráról a fantázia szüleményének nevezi. Megmutat néhányat Mills gyerekkorában készült otthoni videofelvételekből, hogy ezzel is cáfolja lánya szavait. Mark Mills - aki lánya régebbi nyilatkozatai szerint egy „skizoid”, aki ütötte-verte – vehemensen ellenkezett lánya vádaskodásai ellen és megmutatta, hogy egy walesi családi-nyaraláson készült felvételen milyen boldogan és önfeledten játszott az akkor még kislány Mills.

Az édesapa egy agyvérzés után már kissé nehézkesen beszél, de azért azt elmondta, hogy határozottan kitart amellett, hogy sosem bántotta a gyerekét. „Nem volt semmiféle erőszak, ebben biztos vagyok” – állítja a 64 éves férfi, aki már húsz éve nem látta élőben a saját lányát. Azt is hozzátette, hogy Mills meséje arról, hogy apja erőszakos természete miatt kellett félelemben élnie, csak a fantáziája szüleménye.