horoszkóp

Heather Mills meztelenül pózol lábprotézise mellett

2008.04.07. 14:45
Az egykori modell kilenc évvel ezelőtt egy szál semmiben, falhoz állított műlábbal kampányolt a taposóaknák ellen. A pornós és prosti múlttal megvádolt Mills akkor McCartney-ra való tekintettel nem engedte, hogy megjelenjenek a képek. Mivel azóta elváltak, valaki most nyilvánosságra hozta őket. A zenészt mindez nem zavarja, állítólag egyszerre három nővel is meglehetősen bizalmas viszonyt ápol.

Nyilvánosságra került egy fotósorozat, melyen Sir Paul McCartney exfelesége, Heather Mills pózol anyaszült meztelenül. Melleit a képeken vagy a kezeivel, vagy egy tollboával fedi el, a legintimebb részt pedig egyes fotókon egy táska mögé rejti, de vannak felvételek, amiken semmit nem bíz a képzeletünkre. Mivel Mills, aki 1993-ban egy balesetben elvesztette az egyik lábát, a fotókkal a taposóaknák ellen folytatott küzdelmére próbálta felhívni a figyelmet, ezért fontos szerepet kap a felvételeken a lábprotézise. A képeket egyébként a híres divatfotós, Tony McGee készítette 1999-ben.

Miután azonban összejött Sir Paul McCartney-val, a modell úgy döntött, nem engedi, hogy nyilvánosságra kerüljenek a képek. Úgy gondolta ugyanis, hogy új kedvese nem nézné túl jó szemmel, ha hirtelen minden lap tele lenne leendő felesége meztelen képeivel - olvasható a News of The World oldalán. „Több embernek is telefonált, és felhívta a figyelmüket arra, hogy McCartney ügyvédei nem hagyják annyiban a dolgot, amennyiben leközlik a képeket” – nyilatkozta egy bennfentes.

Pornós és prosti múlt

Nem ez az első eset, hogy pikáns képek kerülnek elő a zenész volt nejéről. 2006 júniusában, 18 év után bukkant fel egy pornográf képeket tartalmazó könyv Heather Mills főszereplésével. A celeb elismerte, hogy a képeken valóban ő szerepel, de hozzátette, az ominózus kiadvány csak egy német szerelmi tanácsadó kézikönyv. Robert Page, az angol Lovers' Guide című szerelmi kézikönyv szerzője azonban így nyilatkozott az ügyet illetően: "Senki nem tudja nekem bemesélni, hogy egy felvilágosító könyv álló péniszt és drasztikus szexuális aktusokat mutat be.”

Klikk!

Pár nappal a botrány kirobbanása után a News of The World azt állította, hogy Heather Mills húszas éveiben luxusprosti volt, főkuncsaftja pedig nem volt más, mint Adnan Khashoggi, egy dúsgazdag szaúdi fegyverkereskedő. A modell állítólagos kolléganője, a szintén prostituáltként dolgozó Petrina Monrose pedig lelkesen ecsetelte a lapnak, hogy Mills milyen óriási szakmai alázattal végezte munkáját. Sőt, egy másik kolléganő, Denise Hewitt szerint Mills a leszbikus partnere volt ebben az időszakban. Az oktató könyvben megjelent képekkel ellentétben Mills ezen vádakat tagadta, és azzal fenyegetőzött, hogy bepereli a lapot. A bulvárlapok szerint egyébként az oktatókönyv volt az oka annak, hogy McCartney elhidegült feleségétől, és 2006 júliusában beadta a válópert, ami március 17-én zárult le véglegesen.

Három nőnek csapja a szelet

A lapok állításai szerint Sir Paul McCartney a londoni legfelsőbb bíróság döntése óta meglehetősen felszabadultan viselkedik, és állítólag három nőnek is csapja a szelet. Legutóbb az amerikai Nancy Shevell-t vitte el egy karibi vakációra, amit volt neje nem nézett túl jó szemmel. Sőt, a fejébe vette, hogy véget vett a románcnak. A zenész Shevell mellett még mindig tartja a kapcsolatot Rosanna Arquette színésznővel, akit decemberben még kislányának, Beatrice-nek is bemutatott. A NoTW értesülései szerint az énekes Tanya Larrigan olimpikonnal is meglehetősen bizalmas viszonyt ápol. A hölgy állítólag sokat segített neki abban, hogy túltegye magát három közeli barátja halálán. Nemrég hunyt el ugyanis egykori hangtechnikusa, Hurricane Smith, menedzsere Neil Aspinall és zenetanára, Betty Robbins.