Valótlanul hozták hírbe Miss Adriát

2004.07.12. 12:42
A hétvégi Miss Balaton szépségversenyen találkozott a Miss Adria szépségverseny győztese, Polgár Krisztina a Való Világból ismertté vált Leóval. A fiú szívesen fotóztatta magát a szépségverseny résztvevőivel, és készült róla Krisztinával közös fotó is. A lány és családja azonban nem örül annak, amit a Mai Nap állítása szerint a VV benzinkutasa mondott kettejükről.
A hétvégén, Balatonvilágoson rendezett Miss Balaton szépségverseny elődöntőjén futott össze Miss Adria, azaz Polgár Krisztina a Való Világ Leójával. Elbeszélgettek, pózoltak a fotósoknak, majd a lány másnap a Mai Napból tudta meg, hogy Leó szerint a telefonszámcseréjüket valószínűleg találkozó is követi. Krisztina jelenleg Nagy Szilárd székesfehérvári rádiós műsorvezetővel van együtt, és bár az újság szerint "kapcsolatuk mostanában viharos", a Velvetnek elmondta: szó sincs arról, hogy a jövőben Leóval szeretné folytatni.

Az élénk fantáziájú újságírók esete

Polgár Krisztina
Az újság Krisztina édesapját idézi, aki szerint mindössze ennyi történt: "A lányom rendkívül érzékeny, nyitott a világ dolgaira, maga is szívesen nézte a valóságshow-t. Nagyon megörült a találkozásnak, és elbeszélgetett a fiúval a benn töltött időről". A Velvet megkérdezte Polgár Krisztinát is, aki kedvesen, de tartózkodóan csak annyit mondott, nem igazán van mit mesélnie a történtekről, mivel nem történt semmi. A szépségkirálynő szerint: "Leóval itt, a szépségversenyen találkoztam először, és mindössze öt percet beszélgettünk. Ezt fújták fel az újságok."

Kriszta sem azt mondta

A szépségkirálynőtől azt is megkérdeztük, ki volt kedvenc villalakója, erre elnevette magát, de bevallotta, hogy Leónak drukkolt. "Azt viszont nem hiszem, hogy ő ilyet nyilatkozott volna, az újságok alakították így" - véli a lány, aki szerint a cikkben tőle sem korrekten idéztek: "Azt valóban nyilatkoztam, hogy párkapcsolatban élek és nem tervezek semmit Leóval, azt viszont már nem tettem hozzá, hogy 'de bármit hozhat a jövő'."

Kriszta egyébként tavaly maga is részt vett a Miss Balaton szépségversenyen, akkor első udvarhölgyként végzett. Idén csak nézőként volt a helyszínen; mint elmondta: "kíváncsi voltam az idei felhozatalra".