Három szőkének állt a sorompó a Miss Balatonon

2008.08.11. 15:06
Demjén Ferenc a Szerelemvonat című számának szövegére utalva fejtette ki, micsoda sorompóállító mezőny az idei Miss Balaton szépségversenyé. Az első helyezett - a lányok előrejelzését igazolva - szőke versenyző lett, a harmincon feletti kategóriában viszont a barnák taroltak.

Idén 10. alkalommal hirdettek győztest a Miss Balaton szépségversenyen. Az előrejelzett vihar - mint minden évben - idén is pont elkerülte a Siófoki Szabadtéri Színpadon rendezett versenyt, úgyhogy zavartalanul ünnepelhettünk Demjén Rózsi sztárvendéggel, a finom utalások nagymesterével, aki a Szerelemvonat eléneklése után megjegyezte: "Természetesen áll a sorompó, ha ennyi szép lány van a színpadon".

A legjobb nők képekben!

A versenyzők előrejelzését igazolva a zsűri a 22 éves mezőtúri Papp Lilit találta a legszebbnek a 16 döntős lány közül, aki már másodjára indult a versenyen. Az idei Miss Balaton jövőre fog diplomázni az ELTE óvodapedagógus szakán, később legszívesebben magánóvodát nyitna. Királynőként rengeteg ajándékot kapott, de mivel már jó ideje fontolgatja az autóvásárlást, legjobban a vadonatúj Skoda Fabiának örül, amely így már örökre az övé lett. Az első és második udvarhölgy a 22 éves székesfehérvári Strasszer Anett, és a 23 éves úrhidai Schneider Lilla lett, akik egyébként legjobb barátnők, és mindketten légiutas-kísérőként dolgoznak.

Nézze meg képeinket!

A 25-36 évesek Miss Balaton Plusz versenyét viszont három barnahajú hölgy nyerte: a 31 éves dunaújvárosi Somogyi Melinda lett az első, aki jelenleg főállású anyuka és gyesen van kétéves kislányával. Melinda hatéves korától rendszeresen sportol, hamarosan spinning edzői végzettséget fog szerezni. Első udvarhölgye a 26 éves tatai Balogh Katalin, második udvarhölgye a 27 éves debreceni Kiss Anita lett, akinek szintén van egy kétéves kislánya.