horoszkóp

Molnár Anikó lehet a magyar Jordan?

2008.04.21. 11:55
Katie Price Jordanre emlékezteti az angol fotóst a Londont megjárt Molnár Anikó. Doren Gabriel szerint Molnár Anikóra komoly nemzetközi siker várhat.

Molnár Anikó lehet a magyar Jordan - legalábbis az Image1st nevű londoni fotóstúdió alapítója és kreatív vezetője szerint. A hasonlóságra a Bors által "neves londoni modellügynökségként" emlegetett stúdió fotósa hívta fel a figyelmet: Doren Gabriel fényes aktmodellkarriert jósol a valóságshow-hősnek.

"Biztos vagyok benne, hogy hamarosan igen magasra ível a karrierje" - véli a fotós, akit a lap "a modellszakma szigetországi pápájának" titulál. Gabriel, aki Molnár Londonban tett villámlátogatása alatt le is fotózta a celebet, elbűvölőnek és szépnek tartja a magyar hírességet.

Az Image1st stúdió főleg portfóliók készítésével foglalkozik, a honlapjuk szerint "számos vezető hírességgel és vállalattal dolgoztak már együtt", főként brit "glamour modellekkel", de portfóliójukban megtalálható a Shipwrecked (Hajótöröttek) valóságshow egyik szereplőjének képei is. A fotóstúdió állítólag a legmenőbb modellügynökségeknek közvetíti ki Molnár Anikó portfólióját.

Molnár Anikó és Jordan

Párhuzamos életrajzok

Némi hasonlóságot már most is felfedezhetünk a két celeb karrierjében. Az aktmodellként befutott Jordanhez hasonlóan Molnár Anikó háromszor is levetkőzött a Playboynak. A mellméret is mindkét sztár pályafutásában fontos szerepet játszik: bár Molnár Anikó egyelőre elégedett az ötödik generációs mellekkel, az "angol kebelcsodaként" emlegetett Jordan már ódivatúnak tartja őket, ezért a mellkisebbítés mellett döntött.

A magyar Jordanné váláshoz Molnár Anikónak az Angelóval történt szakítás után le kellene akasztania egy Peter Andre-kaliberű sztárt, akivel családot alapíthat. A gyerekek születése után így családi babavalósághsowt indíthatnának, amely körül a dadus kavarhatna jó nagy botrányt, miután elárulja, hogy a legjobb celebmamának megválasztott híresség nem is annyira mintaanyuka.

A jelenleg állást kereső Molnárnak ezen kívül piacra kellene dobnia egy fehérneműkollekciót, majd önéletrajzi könyvének megírása után mesekönyvíróként kellene debütálnia, hogy teljes legyen a párhuzam.