Naomi Campbell kisepert magából minden rosszat

2007.05.08. 16:06
A szupermodell teljes nagytakarítást végzett: a bírói ítélet értelmében középületeket pucolt, a rendelkezésére álló időben pedig sikeres belső utazást tett.

Naomi Campbell valósággal őszinteségi rohamot kapott közmunka büntetése kapcsán, mint fogalmazta: "vigaszra leltem a seprésben" - repíti világgá a döbbenetes hírt a Digitalspy.

A szupermodell öt napon át középületeket takarított egy erőszakos cselekedetének köszönhetően: mobiltelefonnal kólintotta fejbe asszisztensét. A W Magazine-ben közzétett blogbejegyzésében Campbell meghökkentően fogalmaz: "Megnyugvást találtam a takarításban. Bőven volt időm gondolkodni, így találtam rá belső békémre."

Ám ezzel még nincs vége, az elítélt szépség megtette az első lépéseket egy tágabb univerzum felé; rádöbbent, hogy problémája nem egyedi. "Egyik sorstársam panaszkodott, hogy teljesen kikészült munka közben, leginkább az alkohol hiánya miatt. Egy cipőben jártunk; elmeséltem neki, hogy magam is éppen a gyógyulás útján vagyok."

Ezek után a végső következtetés sem lehet más, mint követni a reménysugarat, mely az újjászületett Naomi Campbellhez vezet: "meg tudom fékezni magam. Némely ember beéri egy itallal, vagy egy csík koksszal. Én nem így vagyok vele: elvem a mindent vagy semmit! Akkor inkább a semmit."