Naomi Campbell dührohamot kapott a reptéren

2007.10.28. 13:55
Naomi Campbell toporzékolva hisztizett a londoni reptéren, mert nem engedték felszállni gépére. De legalább nem vert fejbe senkit mobiltelefonnal, és nem rúgta fenéken a légikisasszonyokat. Pedig korábban már volt erre példa.

Naomi Campbell csütörtökön dührohamot kapott a reptéren, miután nem engedték felszállni a gépére. A 36 éves modell tizenegy perccel a repülő indulása előtt érkezett a londoni reptérre, ahol a szemtanúk szerint toporzékolva és nyavalyogva követelte a személyzettől, hogy elfoglalhassa helyét. A British Airways munkatársai közölték vele, hogy későn érkezett, így csomagjával együtt semmiképp sem szállhat fel, de ha el kívánja érni a járatot, bőröndjét a következő géppel utánaküldik.

A beismerten drog- és alkoholfüggő modell rugalmasságáról és az indulatkezelő terápiák hatékonyságáról adott tanúbizonyságot, amikor ordítozni kezdett. "Maguk viccelnek. Önök mindig elvesztik a csomagokat. Tuti, hogy nem fogom önökre bízni az enyémet. Nem tudom elhinni, hogy nem engednek fel ENGEM a gépre. Mi ez az egész? Kivel kell beszélnem?" A FemaleFirst szerint azonban a további toporzékolás és üvöltözés sem érte el a célját. Campbell hoppon maradt.

Úri hiszti

Naomi Campbellnek egyébként nem ez volt az első nyilvános botránya. Idén márciusban közmunkára ítélték, amiért mobiltelefonjával megverte volt házvezetőnőjét. Campbellnek öt napon át kellett padlót takarítania, és egy New York-i bíróság elrendelte, hogy viselkedésterápiát is igénybe kell vennie. Campell akkor elismerte, hogy közmunkának köszönhetően nagyon sokat komolyodott. "Megnyugvást találtam a takarításban. Bőven volt időm gondolkodni, így találtam rá belső békémre ."

A belső béke szép dolog, de a modellt augusztusban újabb alkalmazottja jelentette fel. A bejárónőt állítólag hátulról fejbe vágta, vagy rúgta amikor az nem talált egy Stella McCartney farmert.