A szupermodell májusban, Cannes-ban szedte fel legújabb szerelmét, Vladiszlav Doronyin orosz ingatlan-milliárdost, akiről azóta levakarni se lehet. Campbell bizonyára egy nőstény vadállat az ágyban, legalábbis abból ítélve, hogy a St. Tropez-i nyaraláson készült képek egyikén épp áldozata arcát próbálja leszakítani, de ez állítólag egy csók. A felhőtlen boldogság közepette persze ő sem volt képes magán tartani bikinifelsőjét, hisz akkor nem született volna meg például ez a cikk sem.
Beszopta

A rendszeres dühkitöréseiről ismert szupermodell és a kellően milliárdos orosz ingatlanmágnás, Vladiszlav Doronyin még a Cannes-i Filmfesztiválon ismerkedett meg, és - barátaik szerint - azóta egyszerűen elválaszthatatlanok. A pár jelenleg épp a Földközi tengeren, St. Tropez környénkén hajókázik a férfi Lady In Blue nevű luxusjachtján, és a természetesen mindig jelenlévő lesifotósoknak köszönhetően most már az egész világ tudhatja, hogyan csókol Naomi Campbell, és hogy hogyan mutat melltartó nélkül. Bár elég lett volna csak az utóbbi.

Az egyszerű szabású fekete bikinit viselő modell a fotók tanúsága szerint egyfolytában a pasiján csüng, csóktechnikáját elnézve pedig duplán jogosnak tűnik a modellként kiérdemelt "Fekete Párduc" elnevezése. A ragadozóhoz méltó, arcletépős smárnál vizuálisan jóval kielégítőbb látványt nyújtott, amikor topless nyaraló egyéb celeb-kolléganőihez csatlakozva ő is ledobta a fürdőruhafelsőt. A napja egyébként a melltartónélküliség jegyében telt, aznap este egy teljesen átlátszó ruhában, szintén enélkül indult vacsorázni szerelmével.

Campbell ismerősei azt állítják, ez a kapcsolat most "minden eddiginél komolyabb" a Capital Group nevű orosz ingatlanfejlesztő cég másfél milliárd fontos vagyonnal rendelkező, 46 éves tulajdonosával, és az, hogy a férfi életstílusa és csajozási szokásai alapján egyaránt "Moszkva Donald Trumpja" gúnynéven ismeretes, a jelek szerint nem állhat a modell elsöprő szerelmének útjába - írja a Daily Mail a kapcsolat hátteréről beszámolva.

Campbell a vizuális hadviselés híve

Érzelmeit az is bizonyítja, hogy múlt hónapban Dél-Franciaországban, egy zártkörű vacsorán már be is mutatta Doronyint 12 legbizalmasabb barátjának. Egyikük, Bruno Astuto brazil író szerint "Naomi azt mondta, ez szerelem volt első látásra, és hogy a férfi is ugyanúgy viszontszereti. Ahogy elnéztük őket, amint elmélyednek egymás tekintetében, nyilvánvaló volt, hogy ez egy nagyon is komoly dolog. A férfi istennőként tekint rá, ő pedig úgy érzi, végre megtalálta a párját" - ecsetelte az író a lapnak.

Astuto azt is elárulta, hogy Campbell jelenleg épp egy nagy partit szervez "az ő Vladja" tiszteletére, és hogy szerinte a baráti kört az sem lepné meg, ha itt már bejelentenék az eljegyzésüket. Moszkva Trumpjának remélhetőleg megvan a magához való esze, mivel a modell nemrég már a gyerekvállalásról is lehetséges opcióként beszélt, meg hogy akkor egyúttal már vissza is vonulna.

A titokzatos orosz - akit korábban tévesen Marcus Eliasként, egy ismert brazil szintén-milliárdossal azonosítottak -már részt vett a Nelson Mandela 90. születésnapja tiszteletére adott londoni partin is Campbell oldalán, pár hete pedig a moszkvai Ritzben lehetett tanúja, amint szerelme kiveri a balhét egy kiégetett lepedő miatt.