Az egy szál bugyiban feszítő Sienna Millert Balthazar Getty ölelgette, akivel hivatalosan csak barátok; Kate Moss barátnőivel vakációzva dobta el a fürdőruhafelsőt, Ellen DeGeneres pedig a topless napozgató Portia De Rossival váltott meghitt csókokat. Mindenki Olaszországban nyaral az idén, fürdőruhafelső nélkül.

Az idei nyár legdivatosabb nyaralási célpontja Olaszország, trendje pedig a topless. A címlapra vágyó celebritások pedig nem haboznak használni rendelkezésükre álló testrészeiket: Kate Moss barátnőjével nyaralva Szardínián piheni ki párkapcsolati viszontagságait, Ellen DeGeneres és menyasszonya, Portia De Rossi szintén a Földközi-tengeren napozgat, Sienna Miller pedig Amalfiban csókolózik fürdőruhafelső nélkül Balthazar Gettyvel, akivel természetesen nem járnak.

Bár Balthazar Getty olajmilliárdos visszautasította, hogy Sienna Millerrel járna, attól még az olaszországi Amalfiban nyaral vele, a DrunkenStepFather fotóin pedig úgy tűnik, nem kizárólag barátian ölelgeti a félmeztelen színésznőt. Ezt egyébként más szemtanúk is megerősítették: a FemaleFirstnek nyilatkozók szerint a Getty jachtján üdülő pár el se ereszti egymást, amikor néha kiruccannak a városba: nyíltan ölelkeznek és csókolóznak, sőt még a fotósoknak is pózolnak, Miller pedig "egész kisimult és csak úgy ragyog" a szép bankszámlával érkezett szerelem hatására. A színésznő alig egy hónapja dobta ki Rhys Ifanst, aki állítólag állandó féltékenykedésével ásta el magát nála. Ez persze nem is olyan vicces, ha igaz, hogy a színésznő és a négygyermekes, házas Getty már hónapok óta találkozgat titokban.

Ellen DeGeneres és barátnője, Portia De Rossi szintén Olaszországban nyaralnak, és ők is hajóbérléssel próbálták megúszni a fotósokat. Természetesen sikertelenül: az Egostatic sorozatán Rossi fürdőruhafelső nélkül látható, pár másik fotón pedig meghitt csókokat vált DeGeneressel. Hollywood legismertebb leszbikus párját a hét végén Rómában is látták kézenfogva, ölelkezve sétálgatni, este pedig a Sabatini étteremben vacsoráztak. A friss jegyesek októberben tervezik az esküvőt a Kaliforniában, a Palm Springs-i Riviera Resort and Spa nevű üdülőhelyen.

Kate Mosst szintén olaszországi nyaraláson fotózták le fürdőruhafelső nélkül. A modell a hét végén alaposan összeveszett Jamie Hince nevű pasijával, aki el is költözött tőle - egyes vélemények szerint ez szakítás, mások szerint csak némi duzzogás, a végeredmény azonban az, hogy Moss nélküle utazott el nyaralni Szardíniára. A modell Davinia Taylor angol tévés műsorvezető és férje társaságában élvezte Taylor apjának 20 millió fontos jachtját, szokás szerint láncdohányozva és borozgatva, néha fürdőruhafelső nélkül. Mosst egyébként legutóbb alig egy hónapja láthattuk melltartó nélkül, akkor a W magazin nyári Summer Camp különszámában mutatta be, hogyan kell egy szál csöcsben nyaralni.

A hét végén elköltözött Hince eközben turnéra indult zenekarával, a The Killsszel, amivel októberig el is lesz, így mindkét félnek elég ideje lesz megnyugodni. A pár barátai szerint ugyanis "mindketten iszonyú makacsak és önfejűek, egyikük se akar bocsánatot kérni. Kate amúgy is iszonyú féltékeny Jamie-re a rajongó csajok miatt, úgyhogy Jamie most nem is bánja, hogy végre van egy szusszanásnyi nyugalma". Mások szerint Moss nem a rajongó lánykákra olyan féltékeny, hanem Hince zenésztársára, a kétszemélyes zenekar másik felére, Alison Mosshartra, aki egyben évek óta közeli barátja is a férfinak. Ráadásul míg Pete Doherty annak idején megengedte neki, hogy a Babyshambles koncertjein pár szám erejéig csatlakozzon hozzájuk a színpadon, Hince nem akarja, belekeverni szerelmi életét a zenei munkásságával, és keményen visszaveri Moss erre irányuló próbálkozásait. Ugyanakkor barátainak azt állítja, a jelenlegi különköltözés nem jelent szakítást: "Mindenkinek azt mondja, ez csak időszakos, egyszerűen csak ki akart szabadulni a papucs alól" - idézte a Mirror a zenész egyik ismerősét.