horoszkóp

Izzadtság, könny és vér a Nagy Fogyásban

2008.01.30. 13:02
Kapcsolódó cikkek (1)
Ismét drámaira sikeredett a Nagy Fogyás adása. Zsófi bejelentette, hogy nem vesz részt az elődöntőn, Gábor kés alá feküdt, István továbbra is üzenget ellenfelének, Péternek, aki barátnője szerint egyre rosszabbul viseli a pszichés nyomást. Szerencsére ismét megcsodálhattuk a bikinis Bogit, akire még Schobert Norbi is lecsapna, ha nem lenne házas ember.

Három héttel a döntő előtt a Nagy Fogyás három bent maradt versenyzője a következőképpen értékeli helyzetüket: István úgy érzi, hogy mentálisan még soha nem volt ilyen összeszedett, a fizikai állapotával is elégedett, Péter aggódik egy kicsit, ugyanis a kemény edzés következtében felszedett pár kilót, hiszen az izom nehezebb a zsírnál, Edina bevallotta, hogy lelkileg egy kicsit padlón van, ugyanis nagyon nehéz család és munka mellett edzeni.

Fent a hegyen

A dramatikus összefoglaló után ezúttal a kék csapat egyik döntősét, Pétert láthattunk, amint hősiesen fut hegynek fel, majd a csúcsra érve - Rocky Balboához hasonlatosan - az égnek emeli a kezét. Menyasszonya szerint viszont az őt ért támadások „lelkileg, és agyilag is kikészítették”. A lány attól fél, hogy kedvesének valami baja lesz. Bár Péter edzője, Schobert Norbi szerint sem tesz jót versenyzőjének, hogy a másik csapat egyszem döntőse, István folyamatosan hergeli, szerinte nem lesz gond. „Potenciálisan agyonveri Istvánt” – mondta a kameráknak a tréner. Péter a műsor végén kifejtette, ő szavak helyett tettekkel küzd a siker érdekében.

Péter ellenfele kevésbé romantikus környezetben kezdi a napi programot. István ugyanis saját garázsában próbál megszabadulni a felesleges kilóktól, a talányos versenyző például cementes zsákból készített steppadot. Béres Alexandra elmondta, tetszik neki István összebarkácsolt edzőterme, ugyanis ez is azt mutatja, hogy a „felkészülés nem a külvilágnak szól”. A piros csapat trénere csak azt sajnálja, hogy nem lehet döntős versenyzője mellett, mivel a férfi Tapolcán lakik.

István természetesen ismét kihasználta a kamerák adta lehetőséget, hogy üzenjen legnagyobb riválisának. A férfi elsősorban az üzeni Péternek, hogy „ne legyen túlzottan fanatikus, mert a fanatizmus nem vezet jóra.” István úgy véli, hogy nagyon szoros lesz a küzdelem, de továbbra is biztos abban, hogy ő kerül ki győztesen. Elmondta, alig várja, hogy beüljön a limuzinba, hogy végre Peti szemébe nézhessen, aki szerinte kerülni fogja a tekintetét.

István felüdülésként ellátogatott egy dzsudóklubba is, ahova Nagy Patrícia edzőnő hívta meg, mivel hallotta, hogy a férfi korábban szintén űzte ezt a sportot. Micsoda véletlen, a többszörös bajnok, Kosztolánczy György szintén a helyszínen tartózkodott, aki elismerően nyilatkozott a Nagy Fogyás döntősének teljesítményéről.

Edina meglepetést tartogat, Zsófi kiszáll

A harmadik döntőst, Edinát nem igazán érdekli a fiúk acsarkodása, halkan megjegyezte, a finálén szeretné meglepni őket. A lány a Schobert Norbi szerint legősibb szálkásító módszer segítségével, vagyis a futással próbálja meg leadni még 13-14 kilót. Emellett néha lépcsőzik, és jó nagy sétákat tesz új kedvesével, akit a műsornak köszönhetően ismert meg.

A múlt heti drámai hangulatot folytatva az elsőként kieső Zsófi ismét könnyek között idézte fel azt a napot, amikor elvetélt. Némi újdonság a történetben, a piros csapat egykori tagja úgy döntött, hogy nem vesz részt az elődöntőn, „akármennyire is fáj, és rossz.” Béres Alexandra szerint Zsófinak még fiatal, így „van esélye az életben, és megérdemelné, hogy boldogabb legyen. Úgy tűnik, a tréner ekkor még nem tudta, hogy Zsófi vádolta meg azzal, hogy engedély nélküli szerekkel fogyasztotta csapata tagjait. Schobert Norbert szerint a lány jó döntést hozott, nem tartja gyávának a őt. Megérti, hogy nem akar felállni a mérlegre, hiszen hozzájuk sem állt át, a másik csapatból pedig „kitagadták.”

Vér, vetkőzés, csoda

A műsor készítői a kórházsorozatok rajongói számára is tartogattak némi ínyencséget. A TV2 stábja ugyanis jelen volt, amikor megműtötték Gábor lábát. Közvetlenül a beavatkozás előtt a férfi elárulta, leginkább az altatástól, az érzéstelenítéstől fél, hiszen még soha nem volt ilyen helyzetben. A Semmelweis Érsebészeti Klinika orvosa, Dr. Entz László az operáció előtt elmondta, a beavatkozás körülbelül háromnegyed óráig tart. A műtét szerencsére jól sikerült, a rossz vérkeringésért felelős összes eret eltávolították. Dr. Entz László szerint semmi akadálya nincs annak, hogy Gábor a lábadozás után ismét sportoljon.

Bár pár hete már szemtanúi lehettünk, hogy Anita milyen óriási változáson ment keresztül, most is megtekinthettük, milyen sovány is lett önerőből pár hónap leforgás alatt, hátha az ösztönzőleg hat másokra is. A lány a kamerák előtt felpróbálta egy régi nadrágját, melybe most már talán kétszer is belefér.

Megcsodálhattuk a piros bikniben feszítő Bogit is, akinek régi álma vált azzal valóra, hogy levetkőzhetett egy férfimagazin számára. A fotózásra természetesen elkísérte Milán is, akivel még a villában melegedett össze, bár kapcsolatukról meglehetősen ellenmondásosan nyilatkoznak. A fiú bevallotta, nem zavarja, hogy barátnője megmutatja bájait, hiszen örül, hogy teljesült a lány vágya, és ami „Boginak jó, az neki jó”. Schobert Norbi megjegyezte, ha nem lenne egy felesége, és két gyönyörű gyermeke, akkor bizony harcba szállna Milánnal.