horoszkóp

Fanatizmus, vetélés, bikini: Nagy Fogyás

2008.01.23. 09:03
Péter és István beszólogat egymásnak, Zsófi a kamerák előtt sír, amiért elvetélt, Bogit fotózza egy férfimagazin, Gábor pedig életmentő visszérműtéten esik át a Nagy Fogyásban. Ja, az mégse, a műtét már csak a jövő héten lesz.

A műsor összefoglalója Péterrel nyitott, aki egyre fanatikusabban edz, de kiköltözése óta semmit se fogyott. Viszont iszonyú féltékeny Edinára, aki egyre népszerűbb. A lány önbizalma a fogyástól helyreállt, mint a múltkori adásból megtudtuk, több pasival randizgatott, de végül a Nagy Fogyás biztonsági őre volt nála a nyertes befutó.

Ónos esőben, hegynek fel is elszánt

"Péternek nagy előnye van, mert pesti lévén könnyebb megoldania az edzéseket, én most ónos esőben megyek futni" – mondja István a kamerába, majd láthatjuk is, milyen hősiesen fut hegynek fel a havas hegyoldalban. Ezt néha megszakítja egy kis boksszal és fekvőtámaszokkal. István egyébként egy korábbi alkalommal könnyező oroszlánnak titulálta Pétert, aki ezen berágva az „igazi gyökérkefe” jelzős szerkezettel vágott vissza. Ez jó kiindulási alapnak tűnik a két versenyző közti konfliktushoz, ami nyilván adásról adásra továbbtupírozható lesz majd.

Fanatikusok egymás közt

Péterről eközben vágóképeket láthatunk, amint roppantul elszántan ráncolva a homlokát egy bokszzsákot üt egy edzőteremben. Saját bevallása szerint egyre jobban be van pörögve: „kezdek bekattanni, és le fogom győzni az Istvánt, mert érzem, hogy sokkal fanatikusabb vagyok, mint ő” – nyilatkozza az ökölbeszorított arcú versenyző, és ezt a következő bevágásokon versenyzőtársai is megerősítik.

Hetvenkilós vetkőzés

Bogi nagyon boldog, amiért végre fotózásra hívta őt egy férfimagazin, ahová Milán is elkíséri: „Bogi megmutatja a kis testét, ez engem nem zavar. Ő tudja, mit csinál, de szerintem egész jó formában van ehhez” – véleményezi a srác a döntést. A két egykori versenyző egyébként szinte elválaszthatatlan, mióta kijöttek, egy vágóképen látszik, ahogy a lány meghitt puszit ad a fiúnak, és bár a következő bevágásban nyomatékosan kijelenti a kamerának, hogy jelenleg egyedül él, nem tűnik kizárhatónak, hogy valamelyik következő adás megdöbbentő fordulata az lesz, hogy a két versenyző összeköltözött.

A műsor kezdete óta egyébként a lány 20 kilót fogyott, most 73,5-nél tart (bár 71-ben reménykedett), a műsor végére pedig a 60 kilót célozza meg. A kiesettek közül Gáborért izgul, akinek most esedékes a műtétje. A narrátor megfogalmazása szerint „Gábor életmentő műtéten esik át, megmentik a lábát!”, erről később kiderül, hogy a férfin visszérműtétet hajtanak végre, mert krónikus gyulladás alakult ki a vénájában.

Emberi pillanat

Zsófi - aki arról híresült el, hogy le akarta rúgni Béres Alexandra fejét -, még nem tudja, hogy melyik csapathoz fog tartozni a döntőben, mert bár a műsor szervezői Béres csapatába osztották be, amikor kijöttek a házból, úgy döntött, Schobert módszerével folytatja tovább. Egy bevágott miniinterjúban Béres Alexandra elmondja: különösebben nem bánja, ha Zsófi nem velük folytatja tovább.

Zsófiról egyébként, aki terhesen vonult be a házba, egy rosszullét során derült ki, hogy méhen kívül volt terhes, és el is vetélt. Mindezt most a kameráknak is elzokogta, hogy ebben az adásban is meglegyenek a megindító, emberi pillanatok.

Misi volt az a versenyző, akit rohammentővel kellett kórházba vinni, mert fogyás és edzés helyett éhezésbe es piálásba fogott. "Az egész ember csak egy felpuffadt fej, meg egy máj" – mondja Schobert Norbert, amit Mihály maga is megerősít: az ivás mellé volt, hogy egész nap csak egy fél uborkát evett. Most persze megfogadta a kamerának, hogy edzésbe kezd.

Krisztinát óvodányi gyereke társaságában látjuk viszont, és elmondja: nagyon keményen, naponta kétszer edz és szaunába jár, hogy minél több kilótól megszabaduljon. Végre elszánta magát arra is, hogy mérlegre álljon, június óta 44 kilót fogyott, a műsorban 25-öt, most 76,3-nál tart, és szerinte még úgy tizet kéne ledobnia.

Folyt. köv.

Gábor a kórházi ágyon fekve vallja a kamerába: nagyon fél a visszérműtéttől, sőt már magától az altatástól is. A műtét előtt edzője, Schobert még felhívja és minden jót kíván neki, majd látjuk, amint betolják a műtőbe. Azóta már persze tudható, hogy a műtét sikerült, de ennek a további részleteit, Bogi fotózásának kulisszatitkait és Zsófi csapattagságának eldőlését csak a jövő heti műsorból tudhatjuk meg.