horoszkóp

Norbi és Réka házassága hét éve csodálatos!

2008.04.01. 18:29
A szerelem egy malacpersely: minél többet nyel el az érzések és szenvedély érméiből, annál többet ad vissza. Norbi és Réka hét éve házasok, együtt gondozzák életmódszisztémájuk dúsan termő fáit, dédelgetik szerelmük két gyümölcsét, és nap, nap után táplálják érzéseik évelő virágait. Vajon mi a titkuk?

Egy házasság kötelékében a hetedik évről úgy tartják a babonás emberek, megpróbáltatásokkal, küzdelmekkel teli időszak, és ezek közt könnyen zátonyra futhat a sétahajó a szerelem tengerén. Ezért is különösen nagy öröm látni egy olyan pár féltve őrzött boldogságát, mint a házasságuk hetedik évét taposó Schobert Norbiét és Rubint Rékáét. Vajon mi a titka ennek az évek óta szakadatlan harmóniának? Jól tudjuk, hogy egy kapcsolat évelő virágait nap, nap után gondozni kell, de a másik ember szeretete, elfogadása, a közös célok kijelölése nélkül a mindennapos törődés mit sem ér.

Az érzelmek bástyája és a baljós fellegek

Tekintse meg a boldog párt!

Norbi és Réka tudták, hogy csak a biztos érzelmi alapokra épített bástyák állják ki az olykor zord idők és a természet próbáját. Pedig nem volt mindig alkalmuk ezen merengeni, nyolc évvel ezelőtt lavinaként érte utol a szerelem az aerobikedzőt, és a szakmai bizonyítási vágytól fűtve magát időnként fizikailag kimerítő, jászberényi fitnesslady-t, és olyan erővel ragadta magával őket a nagy érzés, hogy a megismerkedésük után egy hónappal már jegyben jártak.

A szerelmesek kapcsolata fölött azonban baljós fellegek sorakoztak, az egykori kiképzőtiszt Norbi édesanyja nem szívlelte a Rékit, és ellenezte, hogy egyetlen fia feleségül vegye a szenvtelenül fiatal, huszonegy éves lányt, de ők ketten az első pillanattól fogva lelki szemeikkel látták, ahogyan életük addig kopár, magányos szigete egy közös, zöldellő paradicsomban olvad majd össze.

Az életmódszisztéma szárba szökkent fája

A sikert a szerelemben sűrű, hivatásbeli diadalok követték. Norbert tizenhat éves korában több mint száz kilót nyomott, és egy nap megfogadta, hogy lefogy, és másoknak is segít majd megvalósítani legmerészebb testi álmaikat. A házaspár számos fitnesskazettát adott ki, amelyekben a kezdetektől fogva nemcsak a hőn áhított tökéletes alak megvalósításában segítettek a bennük feltétlenül megbízó vásárlóknak, hanem táplálkozási tanácsadással is javítani szándékozták a lakosok egészségi állapotát. Ezekből az apró, de életerős magokból szökkent szárba Norbi életmódszisztémája, amelyik dús lombú faként áll ma is hazánkban, és ontja illatos terméseit.

A házaspár sikereinek közepette megfogant szerelmük első gyümölcse, a kis Lara. A fitnesslady áldott állapotában sem hagyta magára az őt követő tanítványokat, töretlen mosollyal vezette tovább az aerobikedzéseket, és szeretett férje aggodalmai ellenére a szülőszobába is szinte a teremből hajtott. Néhány évvel Lara születése után a család szemének másik fénye is megszületett, a kis Norbi.

Korrodál-e a kapcsolat karosszériája?

Sajnos az emberi természet gyarló és kicsinyes, a sztárok életének pedig szomorú árnyoldala lehet, ha támadások miatt korrodál kapcsolatuk kikezdhetetlennek tűnő karosszériája.

Szerencsére Norbiban és Rékában az erő, a méltóság és a szeretet olyan arányban ötvöződött, hogy ha megpróbáltatások árán is, de visszaverték az irigyek előrenyomulását. Most, a házasság hetedik évében Norbi négylevelű lóherét formázó gyűrűvel lepte meg szívének királynőjét, hogy megköszönje neki mindazt a csodát, amelyben közösen részesülhetnek.