Nicole Scherzinger óriási mellbimbót villantott koncertjén

2009.02.18. 14:00
Lewis Hamilton Forma-1-es sztárpilóta énekesnő csaját a színpadon érte ruházati baleset, így akaratlanul is közszemlére tette gigantikus mellbimbóját. Scherzingerről a Pussycat Dolls amszterdami koncertjén derült ki, miért is nem vállal meztelen fotózást.

Az énekesnő és együttese, a Pussycat Dolls Amsterdamban adott koncertet, amikor Nicole Scherzinger melle kiszabadult ruhájából. A magát 28 évesnek valló, ám valójában harmincnál is idősebb Scherzinger éppen a Hush hush című dalukat énekelte, amikor ő is ruházati baleset áldozata lett, és ruhájának dekoltázsa megmutatta óriási mellbimbóját. Az esetről készült felvételeket látva érthető, hogy az énekesnő tulajdonképpen miért nem vállal meztelen fotózásokat.

Nicole Scherzinger lassan egy éve a Forma 1-es pilótával, Lewis Hamiltonnal jár, sőt állítólag már a közös gyereket tervezi a legpartiképesebb britnek megválasztott világbajnokkal. Igaz, eleinte még az is kétséges volt, hogy komoly kapcsolatról van-e szó, ráadásul egy ideig szüneteltették is kapcsolatukat. Ráadásul az sem kedvezett a családi békének, hogy Scherzinger utálja Hamilton vezetési stílusát, a pilóta pedig nem is engedi autói közelébe az énekesnőt.