horoszkóp

Egymás hátát mosta Rippel Ferenc és Delhusa Gjon

2008.10.31. 16:15
Az első szériában leginkább - Benkő Dániel provokálta - a többieket a meztelenkedésével. A mostani játékosok sokkal inkább szeretik megmutatni azt, amijük van. Kisgatya, csíkos alsó és izmos férfiak hátmosása volt a tábor látványossága.

A saját szórakoztatásukra rendezett „Ki mit tud” esten, Tóth Gabi villantása után Steiner Kristóf bemutatta, hogy kell megküzdeni egy vérengző nyúllal. A nyúl egy plüss figura volt, ennek ellenére Steiner Kristóf nagyon hitelesen alakította, amint az állat éppen gyilkolja őt. A földön fetrengett – és mindenki legnagyobb örömére – rávetette magát a nyúlra, akit végül nagy nehézségek árán, de sikeresen legyűrt.

A Viva TV műsorvezetője is többször kivetkőzött magából. Szó szerint, hiszen Steiner Kristóf a melegebb napokon csak egy rózsaszín alsónadrágot viselt, ami szemmel láthatóan már nem egy friss darab, és egyetlen kímélő mosópor reklámjában sem lenne helye.

Delhusa Gjont - akit Balázsék csak Gjon Rambonak neveznek - sem kell nagyon félteni, szereti mutogatni érdekes alsónadrágjait. Az énekes szereti karban tartani a testét. Ezt a kameráknak be is mutatta, amikor elkezdett fekvőtámaszozni. Ezt egy kék alsógatyában tette, amelynek közepén egy fehér csík ívelt át. Az énekes a tábortűzhöz is bátran leült egy szál kisnadrágban, amely alaposan kinyúlt.

Rippel Ferenc és Delhusa Gjon azzal hívták fel magukra a figyelmet, hogy a bátorságpróbáról visszatérve egymás hátát mosták a patakban. Ha valaki nagyon szemfüles volt, és végigkövette az erotikusnak kicsit sem mondható jelenet, akkor láthatta, amint Rippel Ferencnek egy pillanatra kivillant a hátsó fele. Lehet, hogy ennek Vivien – Rippel Ferenc kedvese – annyira nem örült, de más női nézők talán díjazták.