horoszkóp

Újabb fotók a neccharisnyás bokszbajnokról

2007.09.28. 17:30
Miután Oscar de la Hoya bőszen tagadja, hogy ő szerepelne a hét elején előkerült neccharisnyás-parókás fotókon, a fényképeket közzétevő x17online.com újabb fotókkal állt elő. Ha pedig ez se volna elég, még egy szemtanúval.

Újabb fényképek kerültek elő a neccharisnyában és tollas sztriptízgirl-szerkóban feszítő Oscar de la Hoya bokszbajnokról. Az új sorozaton a bokszoló további ribancuházati modelleket mutat be a tollas bikinitől a csöcsmintás pólón át a szűk, rózsaszín lakkminiszoknyáig (diszkréten kivillanó herezacskóval).

Bokszolóból lett tökös Barbie

A múlt héten kipattant - a lapokban a Watergate nyomán Neccharisnya-gate nevet nyert - botrány után a sportoló és sajtósai tagadták, hogy ő szerepelne a fotókon, azt állítva, ezek csak photoshoppal készültek.

A fotókat készítő – és azokon szintén szereplő - Milana Dravnel, a Scores West nevű mulató táncosnője állítólag 70 ezer dollárért adta el az első sorozatot a weboldalnak egy közvetítőn keresztül. Amikor azonban az Entertainment Tonight interjúban akarta kifaggatni őt a részletekről, a bokszoló ügyvédje, Bert Fields pedig perrel fenyegette meg, visszakozott. A közvetítőjének hagyott telefonüzenetben így fogalmaz: „Nem hiszem el, hogy megtettük! Hetvenezer dollárért hagytátok, hogy kihasználjanak?! Mi lesz velem? Gyerekek ezreinek a szívét törtük össze ezekkel a fotókkal… az emberek felnéznek rá [de la Hoyára]… Nagyon ideges vagyok! Nem tudok enni. Nem tudok aludni”.

Ezzel kezdődött

Bár de la Hoya ügyvédei állítják, a képek nem valódiak, hanem photoshoppal montírozott hamisítványok, a táncosnő pedig – nyilván az ügyvédi fenyegetések hatására – próbál kivonulni az ügyből, az x17.com újabb sorozatán egy újabb szereplő is feltűnik. Az egyelőre még csak keresztnévvel rendelkező Maria a weboldal szerint bármikor boldogan tanúsítja, hogy jelen volt a képek készültekor, és napokon belül bővebb részletekkel is szolgál majd a bostoni szállodai buliról.

Eközben a PageSix is hozzátette a maga értesüléseit a sztorihoz: informátoruk szerint de la Hoyától nem idegen, hogy néha női fehérneműt húz. Egy általuk idézett szemtanú szerint a bokszoló pár éve egy Victoria’s Secret fehérneműshow után „alsógatyára vetkőzött, felvette az egyik modell tollakkal díszített angyalszárnyacskáját és azt kiabálta, ’én vagyok az ördög álruhában!’”.